ΦοιτητοΛάρισα

Φοιτητικό σπίτι: 5 χρώματα και η σημασία τους!

piano 1522855 960 720 - Φοιτητικό σπίτι: 5 χρώματα και η σημασία τους!

Δες τι σημαίνουν πριν προχωρήσεις σε μια τόσο ριζική αλλαγή!

Κόκκινο
Το κόκκινο αυξάνει το επίπεδο ενέργειας ενός δωματίου. Είναι μια πολύ καλή επιλογή τόσο για το σαλόνι (αλλά σε ένα τοίχο) όσο και στη κρεβατοκάμαρα.
Κίτρινο
Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς. Το χρώμα του ήλιου και της ευχαρίστησης. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα, την τραπεζαρία και το μπάνιο.
Πράσινο
Το πράσινο είναι το πιο ξεκούραστο χρώμα για το μάτι. Θεωρείται το πιο κατάλληλο χρώμα σχεδόν για όλους τους χώρους. Χαλαρώνει και δημιουργεί ζεστασιά στον χώρο. Ιδανικό χρώμα για την κρεβατοκάμαρα!
Μοβ
Το μοβ, στις πιο σκούρες αποχρώσεις του, δίνει δραματικό τόνο στον χώρο. Στο πιο ανοιχτό είναι ιδανικό για κρεβατοκάμαρα, ειδικά το λιλά σε συνδυασμό με λαχανί.
Πορτοκαλί
Το πορτοκαλί προκαλεί ενθουσιασμό και είναι ένα ενεργητικό χρώμα.

Δεν είναι καλή ιδέα για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, διεγείρει τα θετικά συναισθήματα και αναζωογονεί τη φυσική κατάσταση.

neolaia.gr

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.