Λάρισα, Πολιτισμός

Έκθεση εικαστικής δημιουργίας μαθητών στο ΟΥΗΛ

thumbnail AFFICHE 776x1024 - Έκθεση εικαστικής δημιουργίας μαθητών στο ΟΥΗΛ

Εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, των 37ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου, του Νηπιαγωγείου Ευαγγελισμού Ελασσόνας και του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΠΓΝΛ, θα παρουσιαστούν στο θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή 29),  από την Τετάρτη 7 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 με ώρες λειτουργίας 6-9 μ.μ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 8 μ.μ.

banner-web

Τα έργα που εκτίθενται αποτυπώνουν τις εικαστικές αναζητήσεις των παιδιών και την ανακάλυψη νέων καλλιτεχνικών τρόπων έκφρασης που διδάχτηκαν στο μάθημα των Καλλιτεχνικών.

Πολλά από τα παιδικά έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι εμπνευσμένα από μεγάλους Έλληνες και ξένους ζωγράφους. Εκτίθενται επίσης, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, ομαδικές εργασίες κολάζ και δημιουργίες χαρακτικής με λαδοπαστέλ.

Η έκθεση αφορά γονείς και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια της αισθητικής αγωγής στα σχολεία μας.

Την έκθεση, που συνδιοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου, επιμελήθηκε η υπεύθυνη εικαστικών στο Δημοτικό Σχολείο Μ.Ν. Ράπτου, Ελένη Νατσίδη.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!