Λάρισα, Πολιτισμός

Δράσεις του Ε.Ε.Σ. Λάρισας στο Φεστιβάλ Πηνειού

ees e1434430061264 - Δράσεις του Ε.Ε.Σ. Λάρισας στο Φεστιβάλ Πηνειού

Το Σώμα Εθελοντών της Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας, καθώς και οι Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του  Περιφερειακού Τμήματος  Ε.Ε.Σ. Λάρισας, συμμετέχουν και φέτος, στο Φεστιβάλ Πηνειού.

 Συγκεκριμένα, θα ενημερώσουν το κοινό για το έργο των τριών υπηρεσιών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον εθελοντισμό. Επιπλέον, οι Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες θα κάνουν παρουσίαση ΚΑΡΠΑ με χρήση εξωτερικού απινιδωτή.

Επίσης, θα λειτουργήσει η  Κινητή Παιχνιδιοθήκη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ε.Ε.Σ. με διάφορες δραστηριότητες για όλα τα παιδιά  και θα οργανωθούν συζητήσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.201606270805249310 1024x768 - Δράσεις του Ε.Ε.Σ. Λάρισας στο Φεστιβάλ Πηνειού

Να σημειωθεί. ότι η  Νοσηλευτική Υπηρεσία υποστηρίζει το ιατρείο του Φεστιβάλ Πηνειού και οι Σαμαρείτες Διασώστες Ε.Ε.Σ. θα παρέχουν υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!