Λάρισα, Πολιτισμός

«Βόλτα στον Πηνειό», περιήγηση από την ομάδα «Νόον Έγνω» στο Φεστιβάλ Πηνειού

IMG 6285 1  1024x683 - «Βόλτα στον Πηνειό», περιήγηση από την ομάδα «Νόον Έγνω» στο Φεστιβάλ Πηνειού

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και η ομάδα «Νόον Έγνω» σας προσκαλούν σε μια εναλλακτική «Βόλτα στον Πηνειό», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού 2017.

Πρόκειται για μια περιπατητική περιήγηση με επίκεντρο το ποτάμι και στάσεις σε επιλεγμένα σημεία  όπου, μέσω  της αφήγησης, ξεδιπλώνεται η διαχρονική σχέση Λάρισας – Πηνειού.

Με οδηγό την αρχαιολόγο- ξεναγό, Κωνσταντίνα Κόντσα, κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, περπατάμε  και ακούμε μικρές ιστορίες για τη συμβολή του ποταμού στη ζωή της πόλης και τη διαμόρφωση της ανθρωπογεωγραφίας γύρω από το ποτάμι.thumbnail IMG 6258 1  1024x682 - «Βόλτα στον Πηνειό», περιήγηση από την ομάδα «Νόον Έγνω» στο Φεστιβάλ Πηνειού

Η δράση είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη συμμετοχή.

Θα πραγματοποιείται  καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πηνειού (21,22,23 & 24/6) στις 19:30 με σημείο συνάντησης το περίπτερο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών.

Απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά. Η συνολική διάρκεια της περιήγησης είναι περίπου 60-90 λεπτά.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!