Ομορφιά

Beauty Hack: Το μυστικό των celebrities για μεγαλύτερα χείλη

Untitled design 2 2 - Beauty Hack: Το μυστικό των celebrities για μεγαλύτερα χείλη

Tο παραδεχτούμε: αυτό που πάντοτε ζηλεύουμε όταν βλέπουμε την αγαπημένη μας star είναι τα σαρκώδη και ζουμερά χείλη της. Και ναι, ίσως οι περισσότερες από εκείνες είναι προικισμένες από τη φύση (και το καλό τους DNA), όμως οι υπόλοιπες έχουν ένα απλό –αλλά θαυματουργό- μυστικό ομορφιάς που κάνει τα χείλη τους να φαίνονται πιο juicy.

Και αυτό δεν είναι άλλο από… την κρέμα ματιών τους! Κι όμως, τα προϊόντα που προορίζονται για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, μπορούν να φορεθούν και στα χείλη καθώς το δέρμα σε αυτά τα δύο σημεία του προσώπου είναι πιο λεπτό και «ευαίσθητο».

Τα προϊόντα ματιών που περιέχουν ρετινόλη μάλιστα, και έχουν στόχο να γεμίσουν τις ρυτίδες, είναι η ιδανική επιλογή για να «γεμίσετε» και τα χείλη σας.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ματιών στα χείλη;

Απλώστε μικρή ποσότητα της κρέμας ματιών σας στα χείλη σαν βάση για να τα ενυδατώσετε πριν το μακιγιάζ σας ή ακόμη να τη χρησιμοποιήσετε και σαν μάσκα χειλιών βάζοντας αρκετή ποσότητα και αφήνοντας την όλο το βράδυ.

Τα χείλη σας θα δείχνουν σούπερ ενυδατωμένα, απαλά, juicy και το κραγιόν σας εκτός του ότι θα έχει περισσότερη διάρκεια, θα μένει στο περίγραμμα ευκολότερα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο Lip pencil.

Δοκιμάστε το!

marieclaire.gr