Φωτογραφίες

8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

2 3 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Το γλυκό καλοκαιράκι με την αφόρητη ζέστη και ό,τι αυτή συνεπάγεται είναι εδώ και το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) είναι οι διακοπές. Από τη στιγμή που ο Μάιος μας λέει bye- bye μπαίνουμε σε mood διακοπών και αρχίζουμε να οργανώνουμε εξορμήσεις σε κοντινά νησιά αλλά και τι θα κάνουμε αργότερα στην άδειά μας.

Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η μαγική στιγμή θα την βγάλεις στην καυτή Αθήνα ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας βρίσκεσαι. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Αρχικά να φτιάξεις το μπαλκόνι σου ώστε να απολαμβάνεις τη βραδινή δροσιά εκεί, παρέα με ένα σπιτικό κοκτέιλ αλλά και να κατεβάσεις ένα άκρως καλοκαιρινό wallpaper για το κινητό σου.

banner-web

Γιατί, κακά τα ψέματα, αν βλέπεις καθημερινά μπροστά σου μια φανταστική παραλία στο τέλος θα νομίζεις ότι ζεις εκεί ή έστω ξεγελάς τον εαυτό σου για λίγο μέχρι να έρθει η ώρα να βουτήξεις σε μια δροσερή παραλία.

Παρακάτω θα βρεις 9 wallpapers, για το κινήτο και το laptop σου, τα οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν.

#1

1 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζεις ΕΔΩ

#2

3 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζεις ΕΔΩ

#3

4 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζει ΕΔΩ

#4

5 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζεις ΕΔΩ

Για το smartphone σου

#5

2 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζεις ΕΔΩ

#6

6 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζεις ΕΔΩ

#7

8 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου

Την κατεβάζεις ΕΔΩ

#8

10 - 8 καλοκαιρινά free wallpapers για το κινητό και το laptop σου
ladylike.gr
mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.