Sex & Σχέση

7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση

sweet cute love beautiful romantic couple wallpaper download - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση

ι ωραίο συναίσθημα το πρώτο διάστημα που είσαι με κάποιον! Όλα είναι καινούρια, είσαι φουλ ερωτευμένη, κάνετε συνεχώς πράγματα, το σεξ είναι φοβερό. Από αυτό τον ενθουσιασμό, βέβαια, μπορεί να καταστρέψεις, άθελά σου, τη σχέση σου και να χωρίσεις εκεί που δεν το περίμενε κανένας. Δες εδώ πέντε καταστροφικές συνήθειες που καταστρέφουν τη σχέση σου.

Γι’αυτό και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας για να μη χαλάσεις αυτό που ζεις. Τι πρέπει να θυμάσαι;

1. Πρόσεξε μην τον «πνίξεις»

love couple - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
«Παγίδα» στην οποία πολλά κορίτσια πέφτουν και, δυστυχώς, με αυτόν τον τρόπο, απομακρύνουν και φοβίζουν το νέο τους αγόρι. Δείξε αυτό που αισθάνεσαι, αλλά όχι με υπερβολικό ζήλο. Εάν είστε για παράδειγμα ένα μήνα μαζί, καλό είναι να συναντιέστε 3-4 φορές την εβδομάδα, αλλά εάν θέλεις κάθε μέρα να τον βλέπεις, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να τον «πνίξεις». Είναι απολύτως λογικό να θέλει μαι μέρα να ξεκουραστεί ή να δει τους φίλους του ή να είναι κουρασμένος. Μην κάνεις υπερβολές, λοιπόν.

2.  Μην παριστάνεις κάποια άλλη από αυτή που είσαι

tumblr lm37rxvwxT1qh7487o1 r6 500 - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
Από το ενδιαφέρον σου γι’αυτόν και την επιθυμία σου να είστε μαζί, μπορεί να πέσεις στο λάθος του να προσποιείσαι μια άλλη από αυτή που πραγματικά είσαι. Είναι λογικό να θέλεις να είσαι αρεστή προς αυτόν και τους φίλους του, αλλά εάν κάνεις σαν barbie ενώ είσαι αγοροκόριτσο για παράδειγμα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι ή να γελοιοποιηθείς ή να καταλάβει γρήγορα ποια πραγματικά είσαι  και να ξενερώσει.

3. Το νέο σου αγόρι δεν είναι σαν τον πρώην σου

couples love 17846582 500 333 large - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
Γι’αυτό δεν χρειάζεται να πληρώσει τα σπασμένα του! Εάν «κουβαλάς» απωθημένα, ανασφάλειες και φόβους από την προηγούμενη σου σχέση, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα ξεσπάσεις σε αυτόν ή να τον συγκρίνεις με τον πρώην σου. Σε κεράτωσε για παράδειγμα ο πρώην σου; Δε σημαίνει ότι θα σε απατήσει και το νέο σου αγόρι. Και τώρα που λέμε για πρώην, δες εδώ τι μπορεί να συμβεί εάν γυρίσεις στον πρώην σου.

4. Μην βιάζεσαι

tumblr n43tl1riGk1r4ueyro1 500 - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να περιμένει. Το ξέρουμε, το καταλάβαμε, είσαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν χρειάζεται από τον πρώτο μήνα να του πεις «σ’αγαπώ», να γνωρίσεις τους δικούς του, να συγκατοικήσετε. Θα τρομάξει και θα φύγει! Όλα θα γίνουν, σιγά-σιγά και όταν πρέπει να γίνουν. Δες εδώ πως θα διαπιστώσεις ότι είναι το άλλο σου μισό.

5. Δεν είσαι το κέντρο της προσοχής

tumblr lqlp32u3CQ1qkmpj8o1 500 - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
Γι’αυτό ηρέμησε. Κακά τα ψέματα, το αγόρι σου είχε ζωή πριν από εσένα και θα έχει την ίδια ζωή και μετά από εσένα -εάν χωρίσετε. Έχει -και πρέπει να έχει, όπως κι εσύ άλλωστε- τους φίλους, την οικογένεια και τα ενδιαφέροντά του, οπότε μην περιμένεις επειδή είστε μαζί, να κάνει στην άκρη όλα τα πράγματα που τον ευχαριστούν. Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου -ακόμα τουλάχιστον.

6. Μην «συλλέγεις» πληροφορίες

tumblr mc0kk5JSXX1rh8b4bo1 500 - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
Θέλεις να μάθεις πολλά για αυτόν. Από το πιο είναι το αγαπημένο του φαγητό μέχρι το με πόσες γυναίκες έχει πάει. Δεν χρειάζεται να τον «βομβαρδίζεις» με πληροφορίες, ούτε εκείνον και κυρίως τους κοινούς σας φίλους. Θα τρομάξουν -και αυτός και οι φίλοι σας. Μπορείς να μάθεις όμως το ζώδιό του, για να καταλάβεις πως ερωτεύεται! Δες εδώ!

7. Μην απαιτείς την τελειότητα

tumblr n07nhncnRs1spdza3o1 500 - 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση
Γιατί δεν θα την έχεις ποτέ! Ακόμα κι αν φαίνεται στην αρχή τέλειος, αποκλείεται να είναι. Προσπάθησε να μην έχεις υψηλές προσδοκίες, να μην απαιτείς να είναι άψογος σε κάθε του κίνηση και να μην τον συγκρίνεις με άλλους. Δεν θα ήθελες ούτε εσύ να στο κάνει.

y-olo.gr

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.