Λάρισα, Πολιτισμός

Το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ στην έκθεση Τ. Τλούπα στο Μύλο

P5122638 1024x543 - Το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ στην έκθεση Τ. Τλούπα στο Μύλο

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφικής έκθεσης Τ. Τλούπα πραγματοποίησε η ομάδα φωτογραφίας του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘Ορφέας’ του ΟΚΑΝΑ ν. Λάρισας την περασμένη Παρασκευή 12 Μαΐου.

Ο εισηγητής της ομάδας Γιάννης Χατζηαντωνίου, με επίκεντρο την ανάλυση της αισθητικής και της μορφολογίας της έκθεσης, ‘ξεκλείδωσε’ για την ομάδα, λεπτομέρειες στην οπτική, το περιεχόμενο, αλλά και σημειολογικά χαρακτηριστικά των φωτογραφικών τεκμηρίων Τλούπα.

Ο κύκλος των εκπαιδευτικών επισκέψεων τμημάτων του ΟΚΑΝΑ θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα. Τη συνέργεια συντόνισαν σε επίπεδο υλοποίησης η δρ. Ε. Μπάρδα του Κέντρου Πρόληψης και οι Μ. Γαρδίκη και Σ. Φωλίνας του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων.

Η φωτογραφική έκθεση Τ. Τλούπα στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο – 1ος όροφος), είναι επισκέψιμη από Τρίτη έως Παρασκευή 9:00-14:00  και 17:00-21:00 και κάθε Σάββατο 10:00-14:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!