Λάρισα, Πολιτισμός

Mαριονέτες Ταξιδιώτες στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00 στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας,  θα γίνει η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «PuppETs- European Travelers! (Mαριονέτες Ταξιδιώτες), στο οποίο συμμετέχουν 90 μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει κουκλοθεατρική παράσταση με 40 κούκλες και 40 μαθητές στην αγγλική γλώσσα με διαλόγους και τραγούδια στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση της υπεύθυνης του προγράμματος, εκπαιδευτικού αγγλικής γλώσσας Αφροδίτης Γκιούρη, του εικαστικού Σταμάτη Πλουμιστού, τη συνεργασία της μουσικού Έλενας Ματζιαφού-Ευθυμιάδη και την υποστήριξη της διευθύντριας του σχολείου Μαρίας Κουκώλη και  τον Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα.

Τις κούκλες επιμελήθηκαν εικαστικά οι μαθητές με τη βοήθεια της υπεύθυνης του Κουκλοθίασου Φωτεινής Καλούδη, σε μια κατασκευή από φελιζόλ, χαρτί, νήματα και υφάσματα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση των μαθητών για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ
Ώρα 19.00 – 20.30
Είσοδος ελεύθερη

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X