Λάρισα, Πολιτισμός

Καλοκαιρινές συναυλίες του ΣΩΛ στο ΟΥΗΛ

201705051346122244 - Καλοκαιρινές συναυλίες του ΣΩΛ στο ΟΥΗΛ

Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Solarte υποδέχονται το καλοκαίρι μουσικά με πρωταγωνιστές τους μαθητές των μουσικών συνόλων του Σ.Ω.Λ.

Οι καλοκαιρινές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Μαΐου στο θέατρο ΟΥΗΛ.

Στην πρώτη συναυλία στις 19:00 το απόγευμα, οι μικροί μουσικοί του Σ.Ω.Λ θα παρουσιάσουν έργα καλωσορίζοντας αυτή την όμορφη εποχή του χρόνου. Θα εμφανιστούν το Φυτώριο Παιδικής Χορωδίας με μαέστρο τον Νίκο Στ. Ευθυμιάδη, το Σύνολο Μικρών Κιθαριστών και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής Junior υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Καλαμπούκα, το Σύνολο Κρουστών με υπεύθυνο τον Γιώργο Κατσάρα και η Παιδική Ορχήστρα Solartino υπό την καθοδήγηση της Ελεάνας Βλιτσάκη.201705051346135696 - Καλοκαιρινές συναυλίες του ΣΩΛ στο ΟΥΗΛ

Στην δεύτερη συναυλία που θα ακολουθήσει στις 20:30, θα εμφανιστούν το Σύνολο Κιθάρας Solarpege με υπεύθυνο τον Νίκο Κουτσιούλη, η Παιδική Χορωδία Solarte Junior, η Ορχήστρα και Μικτή Χορωδία του Σ.Ω.Λ υπό τη διεύθυνση του Νίκου Στ. Ευθυμιάδη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!