Λάρισα, Πολιτισμός

«Ένας γάτος μια φορά» στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο

gates - «Ένας γάτος μια φορά» στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών και ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, τη σκυτάλη παίρνουν μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Λάρισας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 19:00 στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος κατασκευής κούκλας από εφημερίδες, γάζες και χαρτοπολτό, σε συνεργασία του Δημοτικού Κουκλοθιάσου Τιριτόμπα με τους μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου.

banner-web

30 κούκλες και 60 μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης θα παίξουν στην παράσταση «Ένας γάτος μια φορά» του Κώστα Μάγου και της Γεωργίας Γκανάτσιου, σε προσαρμογή για το κουκλοθέατρο της Φωτεινής Καλούδη.

Η παράσταση έχει ως θέμα τη διαφορετικότητα και το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας, καθώς και την ενασχόληση παιδιών Ρομά σε δράσεις πολιτισμού πέρα από τη σχολική κοινότητα.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση των μαθητών για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ
Ώρα 19.00 – 20.30
Είσοδος ελεύθερη

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!