Ladies, Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου;

Tassio2316 - Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου;

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κριός

Γενικά :Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε κολλημένοι σε ένα μικρό σημείο και περιμένετε εναγωνίως να χτυπήσει το καμπανάκι για να ξεκινήσετε. Μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι μιας και δεν έχετε τον έλεγχο του πότε θα ξεκινήσετε, πότε θα ανοίξει η πύλη για να προχωρήσετε. Να είστε υπομονετικοί. Μην ξοδεύετε ενέργεια με την νευρικότητα. Θα ξεκινήσετε σύντομα και θα προχωρήσετε γρήγορα μπροστά.

Ερωτικά ζωδια:Θα θέλετε να κάνετε την παρουσία σας αισθητή. Θα κινείστε αυθόρμητα. Ούτε εσείς, ούτε ο/η σύντροφό σας θα σας μετανιώσετε. Σκέπτεστε περισσότερο κάποια πράγματα και αυτό είναι καλό. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση να μοιραστείτε ότι θέλετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να έχετε ανοιχτές τις επιλογές σας σήμερα. Να είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και ταυτόχρονα μοιραστείτε τις ιδέας με τους άλλους. Το να έχετε συνεχή ροή πληροφοριών θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την καριέρα σας. Μην ντρέπεστε για το ταλέντο που έχετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η διάθεσή σας θα έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στην ημέρα. Αισθάνεστε πιο δεμένοι από τα άτομα που είναι στο πλευρό σας και είστε επηρεασμένοι από τις τελευταίες ημέρες. Αισθάνεστε ένα κύμα αγάπης από κάποιο άτομο που είναι στο πλευρό σας και σας χαλαρώνει. Προς το τέλος της ημέρας μπορεί να αισθάνεστε ότι τα άτομα μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινή όσο φαίνονταν στην αρχή. Να είστε σε επιφυλακή.

Ερωτικά ζωδια:Το απρόσμενο θα είναι πολύ χαρούμενο για εσάς και θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Αφήστε το περιπετειώδες πνεύμα σας να κυριαρχήσει και θα οδηγηθείτε σε καλά αποτελέσματα ακόμα και αν δεν ελέγχετε την κατάσταση. Θα μπορείτε να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας για να διατηρήσετε τον ρυθμό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σας αξίζει αναγνώριση για την πολύ σκληρή δουλειά που κάνετε. Φροντίστε ότι οι γύρω σας θα εκτιμήσουν ότι κάνετε κάθε μέρα. Δείξτε τους ότι θέλετε ευχαριστίες και βραβεία μια στο τόσο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι λέτε σε κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι σωστό. Όταν η συζήτηση τελειώνει αισθάνεστε ότι είναι καθήκον σας να την προχωρήσετε. Αν το κάνετε αυτό μπορεί να ξεκινήσετε μια συζήτηση για ένα λάθος ζήτημα. Μπορεί να θέλετε να πείτε κάτι απλά για να στρέψετε την προσοχή προς εσάς. Η καλύτερη επιλογή είναι να αφήσετε την σιωπή να παραμείνει

Τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και πιο χαλαρά αναφορικά με την προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις δουλειές σας. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Θα είστε ανήσυχοι και δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε. Θα έχετε μια ακαταμάχητη ανάγκη για αλλαγές

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε ένα σημαντικό κομμάτι ενός συνόλου. Η δουλειά που κάνετε είναι σημαντική και κάνει την διαφορά. Η ένταση μάλλον θα υπάρχει σήμερα και δεν πρέπει να απογοητευθείτε. Δείτε το ολοκληρωμένο σχέδιο και κάντε υπομονή. Να είστε δυνατοί

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οργανωθείτε το πρωί καθώς μετά θα είστε πολύ μπερδεμένοι. Αν ξεκινήσετε με ένα σταθερό σχέδιο για το πως να αντιμετωπίσετε τις δουλειές της ημέρας μάλλον θα τα καταφέρετε όλα. Αν δεν είστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι οι άλλοι θα εκμεταλλευθούν την γενναιόδωρη φύση σας. Μπορεί να καταλήξετε να κάνετε περισσότερες χάρες παρά δουλειά

Οι καταπιεσμένες επιθυμίες σας στεναχωρούν σήμερα. Υπάρχει κίνδυνος να είστε απόμακροι όταν οι άλλοι κινούνται με φιλικές διαθέσεις υπέρ σας. Βγείτε έξω περισσότερο και μην έχετε άσκοπες αμφιβολίες. Έρχεστε πιο κοντά στους άλλους. Οι συμβουλές σας θα είναι καλές και θα εκτιμηθούν πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε δεμένοι σε μια κατάσταση ή σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει. Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Υπάρχει όμως. Έχετε την δύναμη να την αφήσετε και να βρείτε κάτι νέο. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι που δεν αγαπάτε πραγματικά.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να συμβαίνουν πολλές δραστηριότητες γύρω σας αλλά θα μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει πολύ. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά μαζί και οι άλλοι θα σας αναζητούν για υποστήριξη. Θα έχετε έχετε την ψυχραιμία και την ηρεμία να διαχειριστείτε τις καταστάσεις διπλωματικά και με ειλικρίνεια. Μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα γίνουν πιο τρελά καθώς περνά η ημέρα. Αυτό δεν πρέπει να σας ταράξει.

Είστε χαρούμενοι και χαλαροί και έχετε ελεύθερο χρόνο. Είναι ευκαιρία τώρα να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να συζητήσετε ένα ευαίσθητο θέμα. Η ηρεμία σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα είστε πιο φυσικοί από ότι συνήθως σήμερα και οι άλλοι θα σας εμπιστεύονται περισσότερο. Δείξτε πόσο χαρούμενοι είστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φοβάστε. Ίσως φοβάστε την αλλαγή. Ίσως φοβάστε την στασιμότητα. Ίσως φοβάστε να αφήσετε μια δουλειά που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μην φοβάστε. Να πιστεύετε ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει και θα σας φροντίσει σε κάθε περίπτωση

Παρθένος

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας για κάτι για το οποίο δεν είστε υπεύθυνοι. Ίσως επηρεάσατε κάποιον να δράσει με συγκεκριμένο τρόπο και τώρα οι πράξεις αυτές γυρνούν εναντίον σας. Να θυμάστε ότι όλοι κάνουν τις δικές τους επιλογές. Τελικά δεν είστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις των άλλων άσχετα με το τι συμβουλές έχετε δώσει

Θα μπείτε σε πειρασμό να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και αναζητάτε διαφυγή συναισθηματικά. Θα πρέπει να ζείτε στο παρόν. Η έκφρασή σας θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα μπορέσετε να είστε άλλο υπομονετικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε θέση ισχύος. Οι γύρω σας σας αναζητούν για συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη. Να θυμάστε ότι ο τρόπος που διατηρείτε την δύναμη είναι βοηθώντας τους άλλους και όχι ελέγχοντάς τους. Οι άλλοι είναι η πηγή της δύναμής σας. Φροντίστε τους.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είστε σε μια συναισθηματική κορύφωση και τα συναισθήματά σας είναι έντονα και ίσως μην διαχειρίσιμα. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι για να βρείτε την λογική μέσα σε κάτι τέτοιο. Η δουλειά σας είναι να πάρετε βαθιές ανάσες και να χαλαρώσετε. Να θυμάστε ότι η ζωή είναι μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. Τα διαφορετικά συναισθήματα για το υπενθυμίζουν αυτό. Απολαύστε την διαδρομή.

α έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά για τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Κάποιες απρόσμενες νέες συναντήσεις θα σας κάνουν καλό. Ακολουθήστε τον ενθουσιασμό σας και μιλήστε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας. Θα είστε μεσολαβητές στο παρασκήνιο σήμερα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρεξηγήσουν οι άλλοι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μην βάζετε τον εαυτό σας στην γωνία και μην αποκλείετε τον εαυτό σας από οτιδήποτε εκτός από τις ανησυχίες σας. Όσο περισσότερο απομονώνεστε και επιμένετε ότι δεν χρειάζεστε βοήθεια τόσο περισσότερο εκνευρίζεστε και στεναχωριέστε. Αν είστε μόνοι, φοβισμένοι ή θυμωμένοι παραδεχθείτε το στον εαυτό σας και στους άλλους. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Θα σας είναι δύσκολο να το αποδεχθείτε αλλά θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις. Θα χρειαστείτε χρόνο για να δείτε ακριβώς τι σας ταλαιπωρεί. Κάντε ένα βήμα πίσω πριν μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για αυτό. Οι άλλοι θα σας αναζητούν για την ικανότητά σας να αποστασιοποιείστε και θα σας μιλήσουν εμπιστευτικά σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Διεκδικήστε την ανεξαρτησία σας. Φτάνετε σε έναν σημαντικό στόχο και οι άλλοι σας εμποδίζουν. Μην τους αφήνετε. Λειτουργήστε ανεξάρτητα από τους άλλους. Προχωρήστε μπροστά χωρίς δισταγμό. Δεν είναι τώρα καιρός για επιπλέον βάρη

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μάλλον θα στεναχωρηθείτε για κάποια πράγματα περισσότερο από ότι συνήθως. Οι δραματικές αλλαγές στο περιβάλλον και την συμπεριφορά θα σας ταράξουν. Το υπέροχο σχετικά με αυτό είναι θα καταλάβετε πολλά και θα αντιληφθείτε τους άλλους. Θα καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις για τις δικές σας υποθέσεις.

Δεν θα σας είναι δύσκολο να βρείτε κοινό έδαφος με τον/την σύντροφό σας. Πείτε τα όλα όπως είναι. Θα τακτοποιήσετε ότι χρειάζεται με ευκολία και ο/η σύντροφός σας θα δείξει την ευγνωμοσύνη του/της. Θα έχετε την τάση να αγνοείτε την αλήθεια αλλά και τους πρακτικούς περιορισμούς. Θα είναι σωστό να το σταματήσετε αυτό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι σας ζηλεύουν και σέβονται τις ιδέες σας. Πάρτε τα ηνία σε νέα σχέδια ή σε συναντήσεις. Οι σκέψεις σας θα κερδίσουν την εύνοια των γύρω σας. Διασκεδάστε και να έχετε μαι παιχνιδιάρικη συμπεριφορά. Οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Έχετε τον έλεγχο

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάποια απρόσμενα άτομα, ειδικά γυναίκες θα σας εκπλήξουν με αυτά που θα πουν. Η μητέρα σας μπορεί να αναφέρει ένα θέμα που δεν είχατε καν σκεφθεί. Ίσως τα συναισθήματά σας μπερδεύονται όταν κάτι που κάποια σημαντική γυναίκα στην ζωή σας είπε. Τα συναισθήματά σας περνούν από την καρδιά στο μυαλό σας και ξανά στην καρδιά σας. Σκεφθείτε τα συναισθήματά σας αλλά μην τους αφήνετε να εξουσιάζουν τις αποφάσεις σας

Είστε σε μια ατμόσφαιρα έρωτα και τρυφερότητας. Θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι αν κάνετε ένα βήμα πίσω και σκεφθείτε, θα είστε πιο εποικοδομητικοί. Πιστέψτε στον/στην σύντροφό σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν και να κάνουν την συναισθηματική σας κατάσταση πιο εύκολη

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια σημαντική ιδέα παίρνει σχήμα. Είστε στα πρώτα στάδια υλοποίησης μιας ιδέας. Μια σημαντική φάση ξεκίνησε. Είναι η φάση της εκδήλωσης. Μην αφήσετε τον φόβο της αποτυχίας να σας ξεπεράσει τώρα. Θα έχετε επιτυχία

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα θέλετε τα πράγματα να γίνουν μόνο με τον δικό σας τρόπο. Η διάθεσή σας είναι επίμονη και οι άλλοι θα είναι βλάκες αν νομίσουν ότι μπορούν να αλλάξουν το μυαλό σας σχετικά με οτιδήποτε. Αυτό είναι δική σας δουλειά μόνο. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αλλάξετε γνώμη πολλές φορές σήμερα και δεν πειράζει. Να μην περιμένετε κανένας άλλος να σας ακολουθήσει.

Δεν θα έχετε πρόβλημα να δίνετε συμβουλές και θα είστε θετικοί. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Μην μπαίνετε σε συζητήσεις που έχουν πολλές λεπτομέρειες σήμερα. Προχωρήστε. Θα έχετε την τάση να βοηθάτε σήμερα. Είναι καιρός να αφήσετε τις διαμάχες και να μάθετε πολλά από την εμπειρία αυτή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το πνεύμα σας θέλει να πετάξει οπότε αφήστε την. Μην συγκρατείστε άλλο. Αφήστε την πραγματική σας προσωπικότητα να λάμψει. Η αυθεντικότητά σας είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Μην φοβάστε να την δείξετε στους γύρω σας. Οι άλλοι θα αισθάνονται ότι ασφυκτιούν.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να συναντήσετε έναν τοίχο σήμερα. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα το απόγευμα. Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ πιέζετε τόσο πιο πολύ θα κουράζεστε και τόσο περισσότερη ενέργεια θα ξοδεύετε. Θα εκπλαγείτε για το πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν τα πράγματα αν υποχωρήσετε. Θα δείτε ότι μπορείτε να παρακάμψετε τον τοίχο.

Υπάρχουν αμφιβολίες όταν δεν υπάρχει λόγος. Αυτές οφείλονται στους φόβους σας και όχι στο ένστικτό σας. Η πρόκληση είναι να τις ξεπεράσετε και να φθάσετε τους στόχους σας. Είστε πιο πειστικοί και τώρα είναι καιρός να πείσετε τους άλλους να σας υποστηρίξουν στην πορεία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα κουτσομπολιά και οι άχρηστες πληροφορίες δημιουργούν ένα δύσκολο φράγμα γύρω σας. Δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια καθαρά και οι άλλοι δεν μπορούν να δουν εσάς καθαρά. Το να αντιληφθείτε αυτή την κατάσταση θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε