Μεσάνυχτα και κάτι

Τώρα πια σε βλέπω μόνο στο όνειρό μου…

3baf23ec03f3c8a833af5ba8310ff32a - Τώρα πια σε βλέπω μόνο στο όνειρό μου...

Από αυτά τα όνειρα που δεν θες να ξυπνήσεις. Που μέσα στον ύπνο σου, παρακαλάς να κρατήσουν λίγο ακόμα. Έστω πέντε μόνο λεπτά. Όσο παραπάνω γίνεται μα μην χαθεί η στιγμή, να ζήσεις κάτι που ίσως υποσυνείδητα ξέρεις πως δεν θα έχεις τη δυνατότητα να το ζήσεις στη πραγματικότητα.

Τα όνειρα καμία φορά είναι όλα αυτά που θέλουμε να ζήσουμε, οι πιο βαθιές μας επιθυμίες μας, τα «θέλω» μας που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Και είναι περίεργο που κρατάνε λίγα μόνο λεπτά, ενώ εκεί στο όνειρο είναι περίπου μια ζωή. Μια ζωή με σένα και μένα μαζί.

Για αυτό και κάθε φορά δεν θέλω να τελειώσει. Θέλω να είσαι εκεί. Δεν σου ζητάω να μείνεις παραπάνω, μόνο όσο μπορείς. Δεν θέλω ένας θόρυβος ή ένα ξυπνητήρι να σε κάνει να χαθείς από το όνειρό μου έτσι όπως χάθηκες και από την ζωή μου.

Άνοιξα τα μάτια μου και ξαφνικά όλα είχαν χαθεί. Δεν ήταν τίποτα εκεί. Τίποτα από αυτά που φαντάστηκα, αυτά που ήθελα. Αυτά που ονειρεύτηκα. Ήταν μόνο ένα όνειρο τελικά. Αλλά ξέρεις κάτι; Ίσως αυτό να μου αρκεί. Να σε ζω ακόμα και στα όνειρά μου. Να σε κοιτάω και να με κοιτάς.  Να σε θυμάμαι. Μα τί λέω; Σε ξέχασα ποτέ;

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.