Ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 17/12

zodiac opt min 25 - Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 17/12

Ένα πολύ χαρούμενο και διασκεδαστικό Σάββατο αναμένεται να απολαύσουμε φίλοι μας, το οποίο και θα προκύψουν πού ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες που θα σκορπίσουν το κέφι, τον ενθουσιασμό και την χαρά! Πες ναι σε μία νυχτερινή έξοδο ή σε πρόταση που θα δεχθείς και … δεν θα χάσεις!

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα είναι να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σου και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να εξομαλύνονται και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε ό,τι αφορά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αναβολές ή και ανατροπές προβλέπονται για το ζώδιό σου, σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις, και αυτό θα σε εκνευρίσει. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Πρόσεχε στις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ σύντομα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις όλα να γίνουν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις ρίσκα και απόφυγε να κάνεις συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε κάποιες ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, και ανεβάζουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να απαλλαγείς από το τόσο πολύ άγχος που έχεις. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις αυτή την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις προβλέπονται σήμερα για το ζώδιό σου και θα πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε ‘πάρει από κάτω’. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθη, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, ούτως ώστε να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα θελήσεις να διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν στον επαγγελματικό σου τομέα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ευνοείται η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και θα οδηγηθείς σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Αυτή είναι μια δύσκολη φάση για το ζώδιό σου, καθώς κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες ερωτικές και όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά, στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα μπορέσεις να προωθήσεις θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από εδώ και πέρα αρκετά δύσκολα προβλέπονται τα πράγματα για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί προσοχή. Είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά σου να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και θα πρέπει επειγόντως να κάνεις μια συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάψε να βλέπεις κάποιες καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με μια συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μίλα σήμερα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά, ενώ η θετική – για το ζώδιό σου – όψη που πραγματοποιείται τώρα, θα σε κάνει να δεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που θα υποστείς και οδηγηθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα περάσεις ερωτικά και αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις που θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Τελευταία είσαι επιρρεπής στη δημιουργία δυσάρεστου κλίματος χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, ώστε το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Αν ζεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, τώρα θα διορθωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε κατάσταση που να σε ικανοποιεί. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, η συμπεριφορά σου, το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή – και τη δική σου και των γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός. Μπορεί η τύχη να μην ευνοεί και πολύ το ζώδιό σου αυτόν τον καιρό, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα. Φέρσου ανάλογα λοιπόν και μην προκαλείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητα αλλά και η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Η θετική όψη για το ζώδιό σου θα βοηθήσει αισθητά τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα αναζητήσεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε να μην πεις λόγια που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται, για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά ξεκαθαρίσματα, καθώς και την απαλλαγή σου από άτομα και καταστάσεις που εμποδίζουν την πορεία σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ δοκιμασμένα άτομα και πάρε τη γνώμη τους πάνω σε όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων πρόκειται να μπεις, επαγγελματικά. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα αρχίσουν να λύνονται όπως ήθελες. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία. Θα πρέπει όμως να οργανωθείς καλύτερα, ούτως ώστε να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου θα είναι στα ύψη και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που ήταν στάσιμα, θα αρχίσουν να προωθούνται και να βρίσκουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλεια για τα οικονομικά σου. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

oroskopos.gr