Ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 8/12

zodiac opt min 3 - Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 8/12

Μέρα διασκέδασης, υπερβολής, έρωτα αλλά και γεγονότων που μας κάνουν να ζούμε στιγμές γεμάτες συναίσθημα! Οι εκπλήξεις δεν λείπουν, οι αποφάσεις για αλλαγές αλλά και για … αγορές, μας προκαλούν ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη προσμονή! Απολαύστε μία αρκετά χαρούμενη ημέρα και κρατήστε τα μάτια ανοιχτά γιατί δίνονται ευκαιρίες!

ΚΡΙΟΣ

Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, οι οποίοι πρόκειται να σε επηρεάσουν αρνητικά… αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επιρροές από κανέναν, όποιος και αν είναι αυτός.

banner-web

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς ουσιαστικά με δικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που ίσως ανακόπτουν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να πάψεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα θέματα νόμου και γραφειοκρατίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, σου προσφέρει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αναζητάς στον μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αρκεί να διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο που είναι θετική, αισθηματικά, να κάνεις κινήσεις ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλη όρεξη για αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά προβλήματα αλλά και τα πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο, αγαπητέ Καρκίνε, σε μερικά θέματα, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν και παραμένουν στάσιμα. Άλλωστε με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδιά σου να μπαίνουν σε εφαρμογή. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου σε δικά σου άτομα. Οι συμβουλές τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ασχολήσου λίγο περισσότερο με το ταίρι σου και άσε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να υπάρξει απομάκρυνση μεταξύ σας… Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο απ’ όσο συνήθως, ούτως ώστε να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η μέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου, αναφορικά με κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις, θα μείνεις έκπληκτος από τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζητήστε με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα εμβαθύνοντας στην ουσία τους και σκέψου το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο και σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις σήμερα την υποστήριξη που χρειάζεσαι, αγαπητέ Παρθένε, για τα σχέδιά σου και τη βοήθεια για την ταχύτερη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, ούτως ώστε να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που θα σου επισημάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου, καθώς και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις επίσης να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τον ανταγωνισμό σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, ειδάλλως θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να ξέρεις ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Οργανώσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρεις, αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη των άλλων, αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε τον χρόνο σου και σκέψου ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή σήμερα και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε εντελώς άσκοπες αγορές και φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ευκαιρίες πρόκειται να παρουσιαστούν για το ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαυτείς και μην καθυστερήσεις τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι, ώστε να μην ξεγελαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις έναν προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες ειδήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε χαροποιήσουν και θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα. Τακτοποίησε κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να μην υπάρξουν προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, αγαπητέ Υδροχόε, τώρα θα μπουν σε μια καλή σειρά και θα μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή. Πάντως η διάθεσή σου θα είναι θετική και αυτό θα σε κάνει να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που παραμένουν προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Βάλε μπροστά όλες σου τις ικανότητες, ούτως ώστε να χειριστείς με επιτυχία όλες τις καταστάσεις και κυρίως να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Πολλές ευκαιρίες πρόκειται να παρουσιαστούν για το ζώδιό σου, αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδέψεις το συντομότερο με κάποιες εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος
είναι πολύ θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

oroskopos.gr