Λάρισα, Οι Λαρισαίοι απαντούν

Πώς ερωτεύεται η Λάρισα | Για Χριστούγεννα επισκέπτονται τα Τρίκαλα

8 1024x576 - Πώς ερωτεύεται η Λάρισα | Για Χριστούγεννα επισκέπτονται τα Τρίκαλα

Βγήκαμε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και ρωτήσαμε ζευγάρια για την ιστορία γνωριμίας τους. Το κάθε ζευγάρι μας είπε την δική του, μοναδική και όμορφη ιστορία του. Εμείς ακούσαμε όλα όσα είχαν να μας διηγηθούν από τα πρώτα γνωστά σε όλους «χτυποκάρδια».

Ο Θ. και η Ε. γνωρίστηκαν στην Πάτρα το διάστημα που ήταν φοιτητές από κοινούς φίλους. Μέτα, έτυχε να δουλεύουν μαζί σε μια καφετέρια και εκεί ήρθαν πιο κοντά. Χαρακτηριστικά ο Θ. μας λέει: «Η γνωριμία μας ήταν ξαφνική, τέλεια και όμορφη. Στο πρώτο μας ραντεβού πήγαμε για καφέ και στο δεύτερο βγήκαμε βράδυ για ποτό και εν τέλει μέναμε μαζί στο σπίτι της Ε. Από τότε είμαστε μαζί και θα είμαστε για πάντα». Μας αποκάλυψαν ακόμα και τα σχέδια τους για τα Χριστούγεννα. Όπως και κάθε χρόνο, θα περάσουν τις γιορτές στα Τρίκαλα, αφού από εκεί κατάγεται ο Θ. και έπειτα θα γυρίσουν Λάρισα. Λαμπεροί και χαμογελαστοί συνεχίζουν την όμορφη σχέση τους!

Την  επόμενη φορά μπορεί να είστε εσείς που θα σταματήσουμε, χαμογελάστε μας και αισθανθείτε ελεύθερα!

Στείλτε μας τις δικές σας ιστορίες αν θέλετε και εσείς να τις δείτε δημοσιευμένες στο «Πώς ερωτεύεται η Λάρισα»,  με τα ονόματα σας (ή τα αρχικά σας) και μια φωτογραφία σας (προεραιτικά) στο viky@larisaevents.gr

 

mm
Βορειοελλαδίτισσα, φοιτήτρια και ανήσυχο πνεύμα που την ζωή μου ομορφαίνουν το γέλιο, ο χορός, η βροχή, η αρθρογραφία και τα ταξίδια. May the force be with you my jedi!