Μουσική

Οι White Lies «τα έσπασαν» στην συναυλία τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

whitelies - Οι White Lies «τα έσπασαν» στην συναυλία τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το larisaevents ήταν εκεί να τους απολαύσει και σας τους παρουσιάζει…

Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού White Lies επέστρεψαν στη χώρα μας μετά την θριαμβευτική εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2014, όταν ξεσήκωσαν χιλιάδες θεατές και κέρδισαν τις εντυπώσεις ακόμα και σε σχέση με συγκροτήματα του επιπέδου των Editors και των Kasabian.

Αυτές είναι οι πρώτες headline συναυλίες των White Lies στην Ελλάδα. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου εμφανίστηκαν  για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.

Με το ντεμπούτο τους «To Lose My Life» ανέβηκαν στην κορυφή του albums chart της Μεγάλης Βρετανίας και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες. Τα δύο albums που ακολούθησαν «Ritual» και «Big TV» συνέχισαν την μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στο νο3 και νο4 του βρετανικού albums chart, ενώ βρέθηκαν ψηλά σε πολλές χώρες της Ευρώπης

Με την ικανότητά τους να συνδυάζουν το post-punk με τις σκοτεινές μελωδίες με έναν τρόπο που να «ανεβάζει» το κοινό, κέρδισαν αμέσως τις καρδιές του ελληνικού ραδιοφώνου χάρη σε τραγούδια όπως τα «Bigger Than Us», «To Lose My Life», «Fairwell To The Fairground», «There Goes our Love Again», «Death», «Unfinished Business», «Getting Even».

Οι White Lies μας επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας προώθησης του νέου δίσκου τους, ο οποίος θα κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.

Απολαύσαμε τη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη και τους γνωρίσαμε από κοντά!

Απλοί, ευχάριστοι, προσεγγίσιμοι… Καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας δεν σταματούσαν να ευχαριστούν τους fans τους που παραβρέθηκαν για να τους ακούσουν. Ξεσήκωναν το κοινό με τις επιτυχίες τους και πραγματικά μόλις τελείωσε θέλαμε κι άλλο!!!!

Μετά τη συναυλία βρεθήκαμε backstage και τους γνωρίσαμε από κοντά!  Μας είπαν πόσο χαρούμενοι ήταν που ήρθαν στην Ελλάδα. Μας ρώτησαν που βρίσκεται η Λάρισα, μας ευχήθηκαν καλό δρόμο και μας έδωσαν υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν ξανά για συναυλίες στα επόμενα tour τους, και εμείς φυσικά τους περιμένουμε!