Λάρισα, Οι Λαρισαίοι απαντούν

Οι Λαρισαίοι μας λένε τις όμορφες ευχές τους!

169116 o 1024x576 - Οι Λαρισαίοι μας λένε τις όμορφες ευχές τους!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και το κλίμα είναι άκρως εορταστικό στην Λάρισα. Εμείς κάναμε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, είδαμε αληθινά χαμόγελα και ρωτήσαμε τον κόσμο που θα περάσουν αυτές τις μέρες, τι θα ήθελαν από το νέο έτος και με την σειρά τους μας είπαν τις όμορφες ευχές τους.

11Φωτεινή: “ Από το νέο έτος θα ήθελα υγεία. Αυτές τις γιορτινές μέρες θα τις περάσω στο χωριό μου, στην Καρδίτσα ή στην Αθήνα. Να πάνε όλα καλά με υγεία και χαρά”.

32732908540Νίκος: “Αυτές τις ημέρες θα τις περάσω στην Καρδίτσα. Από το νέο έτος θα ήθελα αγάπη και λεφτά και  ένα αμάξι θα ήταν καλό δώρο. Χρόνια πολλά με χαρά και υγεία ”.

169116_oΧρήστος, Ντίνα, Βένια, Μαρίνα: “Τις γιορτές θα τις περάσουμε στην Λάρισα και στα χωριά μας, Έλαφος Αγιάς, Περτούλι και Πολύκαστρο. Το νέο έτος θα θέλαμε να μας φέρει επιτυχία στα μαθήματα μας, κάποια υλικά αγαθά που μας λείπουν και φιλίες ενώ, το ιδανικότερο δώρο για εμάς θα ήταν κάτι συμβολικό χωρίς αξία. Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαμόγελα”.

756241871Ντέμυ:  “ Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στην γενέτειρά μου, την Λάρισα. Είναι όμορφα εδώ. Το νέο έτος θα ήθελα να μου φέρει μόνο υγεία, μιας και έλειπε από το προηγούμενο. Το ιδανικότερο δώρο για εμένα θα ήταν χαμογελαστά πρόσωπα και όλα τα άτομα που αγαπώ και με αγαπάνε να είναι κοντά. Υγεία, αγάπη και ελπίδα σε όλο τον κόσμο”.

32846241862Παναγιώτης:“Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στην πόλη μου, στην Λάρισα. Το νέο έτος θα ήθελα να μου φέρει επιτυχία στις σπουδές μου και για δώρο μια κονσόλα, PlayStation 4 ας πούμε. Όλοι να είναι χαρούμενοι, ειδικά σε αυτήν την εποχή που ζούμε και ότι δυσκολία έχουμε να την αντιμετωπίζουμε”.

Από εμάς καλές γιορτές με υγεία, πολλά αληθινά χαμόγελα και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δίπλα σας!

mm
Βορειοελλαδίτισσα, φοιτήτρια και ανήσυχο πνεύμα που την ζωή μου ομορφαίνουν το γέλιο, ο χορός, η βροχή, η αρθρογραφία και τα ταξίδια. May the force be with you my jedi!