Μεσάνυχτα και κάτι

Οι δικές σας ιστορίες | Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες

443707 tumblr little king - Οι δικές σας ιστορίες | Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες

Your stories. Μας γράφει η Δήμητρα,

Σε  γνώρισα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2014… Βραδιά με κοινούς φίλους στα μπουζούκια..Με εντυπωσίασες αμέσως  με το βλέμμα σου, το πώς με προσέγγισες, το ότι ήσουν gentleman και έτσι ξεκίνησαν όλα.. Με διεκδικούσες επίμονα για ένα εξάμηνο κι εγώ νόμιζα ότι με θέλεις πραγματικά, ενώ εσύ απλά δεν δεχόσουν την απόρριψη λόγω του αντρικού εγωισμού σου..

Τελικά ενέδωσα στην επιμονή σου καθώς όπως είπες πρέπει να αποφασίσω αν θέλω να έχω σοβαρή σχέση ή όχι και είπα το ΝΑΙ….

Ήρθε η συγκατοίκηση, ήρθε ο αρραβώνας και εγώ εθελοτυφλούσα όντας τρελά ερωτευμένη μαζί σου νομίζοντας ότι βρήκα τον ΕΝΑ, τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ…..

Το νόμισμα όμως έχει 2 όψεις… όσο εγώ ζούσα το όνειρο, εσύ είχες μάτια και για άλλες πριγκίπισσες, φρόντιζες να μου λες ψέμματα καθημερινά, να με κοροϊδεύεις και να με θάβεις στις αδερφές σου και στους φίλους σου.. Με έπαιρνες τηλέφωνο με απόκρυψη ενώ ήξερες ότι είμαι στη δουλειά, γιατί η μεγαλύτερη τιμωρία του ψεύτη είναι ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν μιας και νομίζει ότι όλοι είναι σαν αυτόν…

Η πριγκίπισσα ξύπνησε μια μέρα…  και συνειδητοποίησε ότι ο πρίγκιπας μπορούσε να της πει από την αρχή <<Απλά δεν σε γουστάρω άλλο..>> και να τελειώσει το παραμύθι εκεί, αλλά δεν το έκανε γιατί δεν ήταν πραγματικός πρίγκιπας τελικά.

Η πριγκίπισσα αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα στον πρίγκιπα και να φύγει από την κάλπικη αυτή σχέση ως ΚΥΡΙΑ..

Του πέταξε τα κοσμήματα στο πρόσωπο και έφυγε χωρίς να ξανακοιτάξει πίσω της…

Φήμες λένε ότι την κατηγορεί για τον χωρισμό τους γιατί ο αντρικός εγωισμός του δεν μπορεί ακόμη να δεχτεί την ΗΤΤΑ…. Και έζησε αυτός καλά, και η πριγκίπισσα βρήκε τον εαυτό της ανάμεσα σε αληθινούς ανθρώπους….

THE END

Επιμέλεια κειμένου:Βίκυ Νικηφορίδου

Στείλτε μας και τις δικές σας ιστορίες, με το όνομά σας στο viky@larisaevents.gr