Λάρισα, Μεσάνυχτα και κάτι

Να μου πεις «Είμαι εδώ, δίπλα σου, στην Λάρισα»

ιω - Να μου πεις «Είμαι εδώ, δίπλα σου, στην Λάρισα»

Και θα αναρωτιέσαι καθώς διαβάζεις γιατί σε άφησα; Πώς εγώ η αδύναμη και η ονειροπόλα έβαλα στην πρώτη γραμμή της μάχης την λογική μου και έφυγα;

Αναγνώρισα τον κίνδυνο στον τρόπο που χανόμουν όλο και περισσότερο σε αυτό που μας είχε παρασύρει. Ήθελα να σε δω να βάζεις φωτιά στην συμβατική σου ζωή, να σταματήσεις να το παίζεις προστάτης και να με πιάσεις απ’ το χέρι να με φιλήσεις με τον τρόπο που το έκανες όταν με είχες αγκαλιά και να μου πεις «Είμαι εδώ, δίπλα σου, στην Λάρισα».

Σε ένα παιχνίδι εξουσίας βάζεις όρους για να προστατεύεσαι και αυτό έκανα μαζί σου. Ύψωνα κ άλλο τα τείχη μου και όμως τα κατέρριπτες! Δεν ήθελα να πέσω γιατί δεν θα άντεχα να μαζεύω τα ερείπια ετεροχρονισμένα! Και όλο αυτό τον καιρό το πείσμα μου με έκανε να πηγαίνω κόντρα στην λογική σου που μου υπενθύμιζε τους όρους που από κοινού είχαμε βάλει!

banner-web

Ήταν Δευτέρα όταν μου είπες πως είσαι ερωτευμένος μαζί μου, εκείνη την Δευτέρα που πέταξες το προσωπείο σου. Σαράντα λεπτά μακριά σου ήμουν μόνο, όταν μου έγραψες πως γεννηθήκαμε για να δυστυχήσουμε μάτια μου και ο εγωισμός μου στάθηκε κυματοθραύστης.

Και εγώ ήθελα να περάσουμε το Σαββατοκύριακο μαζί. Να ξυπνήσουμε και να κάνουμε αγκαλιές στο κρεβάτι απ’ αυτές που σε βρίσκει το μεσημέρι, να σου μαγειρέψω και ας καίω μέχρι και το τοστ, να ακούσουμε μουσική, να πάρουμε δυο καρέκλες και να βγούμε στο μπαλκόνι σου να φωτοσυνθέσουμε με έναν καφέ στο χέρι. Να φιλάς το χαμόγελο μου.

Όμως ήξερα πως αν γινόταν αυτό δεν θα έβρισκα την δύναμη να φύγω! Ούτε είχα την δύναμη να το τελειώσω με σένα να στέκεσαι απέναντί μου.

Γι’ αυτό οι αποφάσεις πάρθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, με λίγα λόγια και μια θέση στο ΚΤΕΛ της Λάρισας.

Μπορεί ν’ αμφιβάλλεις ακόμη, μπορεί να μας συζητάς με άλλους και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη. Μπορεί να πιστεύεις πως μου ήσουν κάτι περαστικό, τουλάχιστον πριν φύγω σου είπα πόσο σε ερωτεύτηκα.

Κι ας με είχες πει κάποτε άνιωθη.

Στείλτε μας και τις δικές σας ιστορίες, με το όνομά σας στο viky@larisaevents.gr

mm
Βορειοελλαδίτισσα, φοιτήτρια και ανήσυχο πνεύμα που την ζωή μου ομορφαίνουν το γέλιο, ο χορός, η βροχή, η αρθρογραφία και τα ταξίδια. May the force be with you my jedi!
Open