Λάρισα

Επιστροφή στη Λάρισα για τις γιορτές…

gio 1024x768 - Επιστροφή στη Λάρισα για τις γιορτές…

Πάντα λένε πως η ώρα του γυρισμού, είναι μια περίεργη και δύσκολη ώρα. Αποχαιρετάς μέρη, ανθρώπους, φίλους. Κάθε χρόνο τα ίδια. Ετοιμάζεις τα πράγματά σου, φτιάχνεις τη βαλίτσα σου και ξεκινάς για την πόλη σου, τη Λάρισα.

Όπως πάντα έτσι και φέτος. Η διαδικασία γνώριμη. Προετοιμάζεσαι ψυχολογικά από τις τελευταίες τρεις περίπου μέρες. Μετράς τους τελευταίους καφέδες με τους φίλους σου, τις τελευταίες βόλτες, ακόμα και τις τελευταίες φωτογραφίες .

Η τελευταία μέρα φτάνει και τα τελευταία πράγματα, τακτοποιούνται με σειρά στη βαλίτσα σου. Το φερμουάρ κλείνει και εσύ ετοιμάζεσαι για το σταθμό. Φεύγουν τα τρένα, τα λεωφορεία. Φεύγεις και εσύ. Το ταξίδι μπορεί να είναι μικρό, αλλά ιδιαίτερο. Ξέρεις πως όταν γυρίσεις, θα είναι πλέον 2017.

Με την επιστροφή στη Λάρισα για τις γιορτές, ελπίζεις. Κοιτάς έξω από το παράθυρο και σκέφτεσαι. Η επόμενη στάση λέει «Λάρισα». Εδώ είσαι, έφτασες.

Ο καινούριος χρόνος θα φύγει και εσύ θα γυρίσεις πίσω, με το νέο έτος. Θα φύγει και θα πάρει μαζί του, όλα όσα θες να αφήσεις. Θα φέρει όμως πολλά, καλύτερα και περισσότερα και για αυτό να είσαι σίγουρος.

Καλή επιστροφή λοιπόν και καλές γιορτές…

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.