Χωρίς κατηγορία

Tα Χριστουγεννα έρχονται – Είσαι έτοιμος να στολίσεις

xmas2 - Tα Χριστουγεννα  έρχονται – Είσαι έτοιμος να στολίσεις

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά μας, καιρός λοιπόν να μπούμε & εμείς στο πνεύμα των γιορτών. Δένδρα στολισμένα με πολυτέλεια και στα χρώματα του κόκκινου, χρυσού & πράσινου έρχονται για να μας ενθουσιάσουν, να μας ταξιδέψουν.

Έρχονται τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή όλων. Η πόλη μας θα αρχίσει σιγά σιγά να φοράει τα γιορτινά της. Φωτισμένοι δρόμοι, στολισμένες βιτρίνες με πολύχρωμα λαμπάκια πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα & κατάφωτες οι πλατείες μας με την μεγάλη φάτνη που θα μαρτυρεί το θαύμα της γέννησης του μικρού Χριστού.

Για ακόμη μια φορά τα μαγαζιά & τα εμπορικά κέντρα της πόλης μας αλλά & παντού θα γεμίσουν από κόσμο που θα τρέχει να αγοράσει δώρα για τους αγαπημένους, φίλους & συγγενείς.

Λίγο οι γιορτές που πλησιάζουν, λίγο η Πρωτοχρονιά που σε έχει βάλει σε διαδικασία να θέσεις νέους στόχους, λίγο ο χειμώνας που σου δίνει την δυνατότητα να σκεφτείς ώστε να μπορείς να αναρωτηθείς:  είσαι έτοιμος να κάνεις τις επιθυμητές αλλαγές που επιθυμείς;

Πάντα αγαπούσα τις μυρωδιές που με οδηγούσαν σιγά σιγά στα Χριστούγεννα. Και πάντα τα περίμενα με λαχτάρα, για να νιώσω ότι είμαι και εγώ μέρος τους. Σαν παιδάκι, βεβαίως. Καθόμουν δίπλα και κάτω από το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δέντρο και χάζευα τα μαγικά φωτάκια. Μπάλες γυάλινες, βαριές με ταξίδευαν σε ένα κόσμο μαγικό σε έναν δικό μου όπως θα ήθελα να είναι όπως θα ηθελα εγώ να τον ονειρεύομαι.

Περιμένουμε λοιπόν τα Χριστούγεννα. Είναι μέρες που θα έλεγες πως βιαζόμαστε πολύ ένας ρυθμός πιο γοργός μας στροβιλίζει στους δρόμους, στα μονοπάτια μας.

Περιμένουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας; Πιο πολύ φως; Περισσότερη χαρά;Περιισότερη αγάπη & ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γύρω μας για το τι επικρατεί στις ζωές μας ;

Mια αλλαγή, μια ζωή λίγο πιο διαφορερική που θα κάνει την καθημερινότητα μας λιγότερο πιο μοχθηρή, λιγότερο μίζερη λιγότερο μισητή;

Οι μέρες ο χρόνος περνάει ,οι αποφάσεις & οι σκέψεις είναι δικές σου.

Να είσαι ακλόνητος στις αποφάσεις σου, αλλά ευέλικτος στον τρόπο που τις υλοποιείς.

Είσαι έτοιμος να υποδεχτείς τις γιορτές τα Χριστούγεννα φέτος  με αισιοδοξία & θετικές σκέψεις;

mm
Γεννήθηκα στη Λάρισα & μεγάλωσα στη Λάρισα. Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια, ο γραπτός λόγος & η αρθρογραφία με κέρδισε & το ηλεκτρονικό περιοδικό “Larisaevents” μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ & να είμαι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού αρθρογραφώντας, αντιπροσωπεύοντας τη πόλη μου στην οποία γεννήθηκα: τη Λάρισα.