Sex & Σχέση

Συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα

σχέσεις με πολλές γυναίκες - Συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα

Όταν ανταλλάζεις sms με μία κοπέλα, μήπως θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου τον στόχο σου & να μην αποκλίνεις από αυτόν;

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν,  το Larisaevents.gr είναι εδώ για να σου αναφέρει τα πιο συνηθισμένα τραγικά λάθη που κάνεις όταν ανταλλάζεις sms με μία κοπέλα & πρέπει να αποφύγεις, πριν το πρώτο ραντεβού.

Πάρε χαρτί & μολύβι καλό θα είναι να αρχίσεις να γράφεις. Αρχίζουμε..

Λάθος 1: Μην το παρακάνεις με τα μηνύματα.

Πριν το πρώτο σας ραντεβού, η κοπέλα πιθανόν να μην νιώθει ιδιαίτερη σύνδεση μαζί σου. Το ότι ανταποκρίνεται στα sms σου, δε σημαίνει ότι θα βγείτε. Όσο παίζεις με μηνύματα και δεν της προτείνεις να βγείτε, αποκλίνεις από τον στόχο σου και το πιθανότερο είναι εντέλει να μη βγει μαζί σου.

Όποτε πας να στείλεις μήνυμα σε μία κοπέλα, σκέψου το εξής: Μπορείς να το πεις πιο απλά με λιγότερα λόγια; Τότε κάνε το. Αλλιώς καταλήγεις όπως χιλιάδες άντρες που απλά “παρακαλάνε” με μηνύματα για μία θετική ανταπόκριση, που και πάλι δεν τους οδηγεί στον στόχο τους. 

Η μαγική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν στείλεις μήνυμα σε μία κοπέλα, είναι η εξής:

“Πως αυτό το sms θα με φέρει πιο κοντά στο να βγω ραντεβού μαζί της” ;

Λάθος 2: Μη στέλνεις μηνύματα χωρίς χιούμορ

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια: όταν μία γυναίκα σου δίνει το κινητό της, δεν υπογράφει συμβόλαιο ότι θα βγείτε & ραντεβού. Πολλοί άντρες νομίζουν ότι το δύσκολο είναι να πάρουν τον αριθμό, ενώ πολλές τον δίνουν μόνο και μόνο για να μην έρθουν στην αμήχανη θέση να πούνε όχι και μετά απλά δεν απαντάνε ή αποφεύγουν το ραντεβού.

Αν δεν περνάει καλά μαζί σου, δε θα θέλει να βγείτε. Αυτό ισχύει και για όταν σε γνωρίζει, αλλά και στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχετε. Οπότε τα βαρετά sms που δε βγάζουν συναισθήματα ούτε αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου, οδηγούν την κοπέλα στο να μη θέλει να βγει μαζί σου.

“Γιατί στα sms σου δεν έχεις χιούμορ” ;

  • Με το να είσαι πολύ επίσημος
  • Με το να είσαι πιεστικός στα sms και να την “αναγκάζεις” να απαντά χωρίς να είναι διασκεδαστικό για αυτήν
  • Με το να κάνεις αδιάκοπα ερωτήσεις ζητώντας προσωπικές πληροφορίες

 Λάθος 3: Μη γίνεσαι κοινότυπος.

Το πιο πιθανό είναι, όταν γνωρίζεις μία γυναίκα, να την κυνηγάνε αρκετοί ή τουλάχιστον άλλος ένας. Το θέμα λοιπόν είναι να ξεχωρίσεις. Για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να γίνεσαι απρόβλεπτος. Πρέπει να της τραβήξεις την προσοχή, και αυτό θα το πετύχεις με το να είσαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, με έναν τρόπο που της φαίνεται ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ όλο αυτό.

Τα sms σου πρέπει να έχουν μοναδικό στυλ & να αναδεικνύουν μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα τη δική σου. Για να το θέσω πιο απλά, θα πρέπει με το που διαβάζει το μήνυμά σου, να ξέρει ότι είναι από σένα χωρίς να έχει δει το όνομα του αποστολέα.

Λάθος 4: Μη στέλνεις μεγάλα sms 

Οι συζητήσεις μέσω μηνυμάτων δεν είναι το ίδιο με τις προφορικές συζητήσεις. Ο χρυσός κανόνας είναι ο εξής: Όσο μεγαλύτερα sms στέλνεις, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον τηλεγραφείς στον στόχο σου. Είναι καλό όχι απαραίτητο, αλλά για κάποιον που ξεκινά το παιχνίδι ίσως, τα sms που στέλνεις να είναι ίδια ή μικρότερα από τα sms που σου στέλνει ο στόχος σου.

 Θέλω όμως να προσθέσω & τι δική μου πινελιά καθώς από συζητήσεις & προσεγγίσεις έμαθα πια. Πολλές είναι οι απαντήσεις μιας γυναίκας που καθορίζουν την στάση της και τα συναισθήματα της απέναντι σε έναν άντρα χωρίς ο άντρας να το αντιλαμβάνεται αμέσως εκείνη τη στιγμή : Αναλυτικότερα : Οι Γυναίκες απαντάνε…

 Μέσα σε 10 λεπτά = Ενδιαφέρεται , αρρώστησε κόλλησε τον υιό της Καψούρας

Μέσα σε μισή ώρα = Είσαι σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται τεράστια υπομονή

Σε 1 ώρα = Δεν είμαι δεδομένη (θέλει να σου περάσει) αλλά πολλές οι πιθανότητες να σε γουστάρει

Σε 3 ώρες και βάλε = Δεν σε θέλει , ξέχνα το

 Γυναικείες Ατάκες συνηθισμένες :

Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε να βγούμε = ΞΕΧΝΑ ΤΟ

Είσαι πολύ ευγενικός = Δεν υπάρχει περίπτωση να σε δω ερωτικά

Δεν μπορώ αύριο ή μεθαύριο αλλά το Σ/κ σίγουρα = ΞΕΧΝΑ ΤΟ

Είσαι πολύ αξιόλογο παιδί & αξιόλογος άνθρωπος = Αλλά δεν πρόκειται να με κατακτήσεις

Δεν φταις εσύ μάλλον είναι δικό σου το θέμα = Δεν σε Γουστάρω

Δεν είμαι καλά αυτή την περίοδο λόγω πρώην επαγγελματικών = Δεν σε Γουστάρω

Έχω θέματα που πρέπει να λύσω με τον εαυτό μου = Δεν σε θέλω

Θα κανονίσουμε οπωσδήποτε να βγούμε = Δεν υπάρχει περίπτωση

Συγγνώμη που δεν σε έχω πάρει τηλέφωνο , θα το κάνω άμεσα = ΠΟΤΕ

Θα τα πούμε από εβδομάδα = Μη χαίρεσαι ΔΕΝ

 Πάντα να θυμάσαι ότι ο στόχος σου είναι να βγεις ραντεβού μαζί της, και να την κάνεις να θέλει να σε ξαναδεί. Συμβουλή μας: ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ. 

Αυτά είναι που πρέπει να σε καθοδηγούν. Εμείς σου δείχνουμε πώς να εκφράζεσαι & σε κάνουμε να θυμηθείς τι πραγματικά θέλεις, καθώς στο δρόμο πολλοί άντρες ξεχνάνε τα θέλω τους & τις δικές τους επιθυμίες. Σου ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο.

Σου αξίζει να διεκδικήσεις με αξίωμα τα θέλω σου & τις γυναίκες που σου αρέσουν διότι : Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

«Ένας άντρας μπορεί να καταστραφεί αλλά όχι να ηττηθεί»

mm
Γεννήθηκα στη Λάρισα & μεγάλωσα στη Λάρισα. Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια, ο γραπτός λόγος & η αρθρογραφία με κέρδισε & το ηλεκτρονικό περιοδικό “Larisaevents” μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ & να είμαι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού αρθρογραφώντας, αντιπροσωπεύοντας τη πόλη μου στην οποία γεννήθηκα: τη Λάρισα.