ΦοιτητοΛάρισα

Οι ομορφότερες φοιτήτριες του ΤΕΙ της Λάρισας

14128831 1640312736260562 154613584 n 1024x1024 - Οι ομορφότερες φοιτήτριες του ΤΕΙ της Λάρισας

Η Λάρισα κάθε χρόνο είναι πόλος έλξης για αρκετούς φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν να σπουδάσουν και να περάσουν όμορφα φοιτητικά χρόνια. Σήμερα, όμως, δε θα μιλήσουμε για την ομορφιά της Λάρισας, αλλά για τις φοιτήτριες που ομορφαίνουν τα έδρανα του ΤΕΙ και στις δύσκολες ώρες, όπως την περίοδο της εξεταστικής.

Σε μια μικρή αναζήτηση στο Instagram στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, πέσαμε πάνω σε μερικές φοιτήτριες τις οποίες πολύ θα θέλαμε να έχουμε συμφοιτήτριες.

Εν αρχή, η Μαρία με καταγωγή από την Αλβανία και μεγαλωμένη σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, τη Ζάκυνθο. Μένει Λάρισα, σπουδάζει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τουριστικά και βρίσκεται στο 2ο έτος.

H Αγγελική, όπου μας ήρθε από τη μαγευτική Θεσσαλονίκη. Είναι στο δεύτερο έτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Σε λιγο βουταω

A photo posted by Αγγελική Μπεκ (@aggeliki_bek) on

Στην ίδια σχολή στο τμήμα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας, σπουδάζει και η Αλίνα Πέτερς όπου ήρθε από την Ουκρανία.

A photo posted by Born To Win (@peters1a3) on

Από Θεσσαλονίκη είναι και η Χριστίνα, όπου βρίσκεται στο 5ο έτος και σπουδάζει Έργων Υποδομής.

Sweet September ♥ #bw #smile #goodmonth #goodmood #september

A photo posted by Christina Eppa🐰 (@serenata.x) on

Στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σπουδάζει και η Σοφία, όπου είναι στο 4ο έτος και είναι από την Εύβοια.

#summernights #summertimes #lovely_dress by @marygok #romantic_style #doitwithstyle

A photo posted by SoF Antoniou👑💎 (@sofi__anton) on

Τέλος, η Έλλη που σπούδαζε μέχρι πρόπερσι στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, αλλά μας άφησε και συνεχίζει της σπουδές στο αντίστοιχο Τμήμα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Sunny days are coming ❤🌞 #sunny #winter #thessaloniki #photography #happiness

A photo posted by _kai_karydia 🍧 (@yiaourti_me_melli) on

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.