Μεσάνυχτα και κάτι

Οι δικές σας ιστορίες | Για μια ακόμη φορά.. κι ας είναι η τελευταία!

6205b25d4453ca1f85aea4b39affea75 - Οι δικές σας ιστορίες | Για μια ακόμη φορά.. κι ας είναι η τελευταία!

Your stories. Μας γράφει η Δήμητρα,

Είναι ένα από εκείνα τα βράδια που στριφογυρνώ στο κρεβάτι με βαριά την σκέψη μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ.. και λέω αφού έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια  τολμούσα να σου εκφράζω τα συναισθήματα, έτσι θέλω να κάνω και τώρα!

Πάλι πέρασε καιρός.. πάλι δεν μπορώ να σε ξεχάσω.. και πάλι δεν μπορώ να προχωρήσω. Καθόμουν και σκεφτόμουν ποσό παίζει να σου ανεβάζω την αυτοπεποίθηση που ακόμη είμαι εδώ.. που ακόμη προσπαθώ για σένα! Σκέφτηκα μήπως είμαι εγωίστρια και μήπως όλο αυτό το κάνω για να ικανοποιήσω το δικό μου «εγώ»! Αλλά δεν είναι έτσι.. μπορώ να μοιραστώ μαζί σου ό,τι έχω δικό μου.. μπορώ να σου εκμυστηρεύομαι ό,τι αισθάνομαι.. μπορώ να σου αφιερώνω ό,τι κάνω.. μπορώ να σε επιλέξω και να περάσω μαζί σου τις πιο όμορφες στιγμές μου.. δεν μπορώ όμως να μοιραστώ την ευτυχία μου.. δεν μπορώ όσο κ αν με πονάει.. δεν μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένο, αν δεν μου το επιτρέψεις εσύ! Θέλω τόσο πολύ να σε «θεραπεύσω» να σε κάνω να αισθανθείς πράγματα για μένα.. να τα περάσουμε μαζί.. αλλά δεν ξέρω αν είσαι πρόθυμος να το κάνεις αυτό για μένα!

Μην με ρωτήσεις αν πονάει ακόμα. Πάντα θα πονάει. Πάντα θα τρυπώνει σε στιγμές και θα προσπαθήσει να τις χαλάσει . Ο χρόνος μπορεί να «γιατρεύει», αλλά μόνο επιφανειακά . Και ναι , σαφώς και με πείραξε . Αλλιώς θα ήμουν ρομπότ όχι άνθρωπος. Θα ήμουν άψυχο σώμα . Σήμερα ειδικά πονάει και με πειράζει ακόμη πιο πολύ. Σήμερα ειδικά με κάνει να θέλω να διαγράψω την μνήμη μου. Να αρχίσουν όλα πάλι από το σημείο που πόνεσα. Να μπορέσω να κάνω καλύτερη διαχείριση της κατάστασης . Το γεγονός πως πονάει όμως , δεν συνεπάγεται με αδυναμία αλλά με συναισθήματα.

Δεν θα σου πω βέβαια ποτέ όσα έπρεπε και όσα ήθελα. Φοβάμαι το ξέσπασμα , φοβάμαι ότι θα φύγεις βιαστικά χωρίς απαντήσεις . Πιο πολύ όμως φοβάμαι για εσένα . Ποιο μυαλό θα ταξιδέψει ξανά παρέα με το δικό σου και θα σε καταλαβαίνει!; Ποια μάτια θα σε αντικρίσουν πάλι όπως τα δικά μου;!

Μπορείς να με αφήσεις να σου τα εξηγήσω όλα.. γιατί φτάσαμε εδώ.. γιατί γίναμε έτσι.. ξέρω πως έκανα κι εγώ πολλά λάθη.. κυρίως που σε ανακάτεψα σε πράγματα και καταστάσεις που δεν έπρεπε.. αλλά κι εσύ έκανες λάθη.. με την συμπεριφορά σου απέναντι μου.  Ήξερες και ξέρεις πως πάντα ήμουν εκεί για σένα.. έστω κ σαν σκέψη.. και όχι μόνο δεν το εκτίμησες αλλά το περιφρόνησες.. δεν σου ζητάω τίποτα.. απλά να κάνουμε μια νέα αρχή..

Θέλω πολύ να είσαι στην ζωή μου.. με όποιον τρόπο επιλέξεις εσύ.. απλά πλέον τίποτα στο μέτριο.. ή όλα ή τίποτα! Θέλω πολύ να ζήσω μαζί σου ένα κομμάτι της ζωής μου.. γιατί δεν έχω βρει άλλον άνθρωπο που να αγαπώ και να θαυμάζω τόσο το μυαλό του και τον κυκλοθυμικό, ατίθασο χαρακτήρα του.. ξέρεις  ότι προτιμώ να σου τα λέω στο τηλέφωνο αυτά αλλά δεν θα το σήκωνες..

Δεν περιμένω κάτι.. ούτε έχω προσδοκίες γι αυτό που κάνω.. απλά ήθελα να σου τα πω.. για μια ακόμη φορά.. κι ας είναι η τελευταία!

Επιμέλεια κειμένου:Βίκυ Νικηφορίδου

Στείλτε μας και τις δικές σας ιστορίες, με το όνομά σας στο viky@larisaevents.gr