Γεύσεις, ΦοιτητοΛάρισα

Οι 6 βασικές τροφές που δεν λείπουν απο κάθε φοιτητικό σπίτι

τροφες 1024x683 - Οι 6 βασικές τροφές που δεν λείπουν απο κάθε φοιτητικό σπίτι

Στην φοιτητική σου ζωή πάντα ξεκινάς με άλλες προσδοκίες και απαιτήσεις και τελικά, αλλιώς καταλήγεις. Μια από τις πολλές προσδοκίες αυτές, είναι η ψευδαίσθηση ενός φοιτητή πως το μαγείρεμα, είναι μια εύκολη υπόθεση. Και όμως, άργησες λίγο αλλά κατάλαβες πως όχι μόνο δεν σου είναι εύκολο, αλλά ιδιαίτερα χρονοβόρο και βαρετό και έτσι καταλήγεις να γίνεσαι κολλητός με το γυράδικο της περιοχής σου.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τροφές που κάθε φοιτητής έχει στο σπίτι του και που πάντα τον βγάζουν από την δύσκολη θέση:

  • Αυγά : ο καλύτερός σου φίλος από το πρωί μέχρι και το  βράδυ.
  • Μακαρόνια : αποτελεί τη βάση της διατροφικής πυραμίδας των φοιτητών. Και ποιός δεν έχει φτάσει σε σημείο να μαγειρεύει 3 και 4 φορές την εβδομάδα μακαρόνια;
  • Ρύζι : το αμέσως επόμενο βασικό τρόφιμο που υπάρχει σε κάθε φοιτητικό σπίτι. Εύκολα και κυρίως γρήγορα, έτοιμο φαγητό.
  • Ψωμί  : το βασικότερο για όλες τις στιγμές της μέρας. Μπορείς να το φας είτε με μέλι και μαρμελάδα, αλλά ακόμα και με τυρί ή ζαμπόν σε μορφή τοστ.
  • Φρούτα : σίγουρα δεν  σου γεμίζουν το μάτι, αλλά τα φρούτα είναι ό,τι καλύτερο για σένα που σπουδάζεις. Μια μπανάνα για πρωινό ή ένα μήλο, αποτελούν τα πιο συνηθισμένα φρούτα που υπάρχουν σε ένα φοιτητικό σπίτι.
  • Καφές : μπορεί να μην έχεις τίποτα μέσα στο σπίτι σου για να φας, αλλά ο καφές θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς να αγοράσεις όταν ξεμείνεις και επίσης, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς όταν ξυπνήσεις. Γιατί πώς αλλιώς θα ανοίξει το μάτι πρωί- πρωί;

Αυτά είναι τα 6 βασικά τρόφιμα που υπάρχουν σε κάθε φοιτητικό σπίτι. Στο δικό σου;

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.