Μουσική

Τα 5 must τραγούδια που πρέπει να προσθέσεις εδώ και τώρα στην playlist του γυμναστηρίου!

Όσοι με ξέρουν χρόνια και διαβάζουν αυτό το άρθρο, σίγουρα έχουν πέσει κάτω και κλαίνε από τα γέλια. Ας ξεπεράσουμε όμως αυτό το γεγονός κι ας σας πω πως ποτέ δεν ασχολήθηκα με τη γυμναστική και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Φέτος όμως, κάπως μου τη βάρεσε κι από το πουθενά έχω γίνει τρομερή φαν του γυμναστηρίου.

Γυμναστήριο χωρίς μουσική δε γίνεται λοιπόν.

Ως λάτρης της μουσικής εγώ, εννοείται ότι έχω φτιάξει μια playlist ειδικά για το γυμναστήριο, την οποία και θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας, έτσι ώστε να δείξω τι μου αρέσει εμένα να ακούω την ώρα της άσκησης και ίσως να δώσω κάποιες μουσικές προτάσεις:

 Ariana Grande – Side To Side ft. Nicki Minaj

Ναι οκ, δεν ξέρω αν αυτό το κομμάτι το έχω προσθέσει στη λίστα μου επειδή όντως μου αρέσει ή απλώς με έχει επηρεάσει το βίντεο κλιπ που δείχνει την Ariana Grande να κάνει ποδήλατο. Πάντως, όπως και να ‘χει, είναι ένα ευχάριστο και δυναμικό κομμάτι.

 Clean Bandit – Tears ft. Louisa Johnson

Το συγκεκριμένο τραγούδι το άκουσα για πρώτη φορά στον χώρο του γυμναστηρίου από τα ηχεία που υπάρχουν εκεί κι απλά το ερωτεύτηκα. Επομένως το έψαξα, το βρήκα και με συνοπτικές διαδικασίες το έβαλα στη λίστα μου!

 No Other Way by Simon Gribbe

Πολύ ωραίο κομμάτι κι αυτό και δυναμικό αρκετά. Συνήθως είναι το πρώτο που ακούω για να με χαλαρώσει και να με βάλει στην όλη διάθεση της γυμναστικής.

 The Chainsmokers – Don’t Let Me Down ft. Daya

Ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ γιατί με κρατάει σε εγρήγορση λόγω του έντονου ρυθμού του. Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για πιο δυναμικές ασκήσεις.

 ARVA – #Bang! ft. Risky Kidd & Iro Legaki

Ναι, στο τσακίρ κέφι ακούω κι αυτό το κομμάτι γιατί είναι πολύ δυνατό και με ανεβάζει. Το ακούω και θέλω να χορέψω. Πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά αυτά για το συγκεκριμένο τραγούδι!

Αυτές ήταν μερικές από τις μουσικές μου επιλογές όσον αφορά την ώρα του γυμναστηρίου. Ελπίζω να σας άρεσαν και να πήρατε κάποιες ιδέες. 

See ya!

via

X