Sex & Σχέση

«Καμάκι» – Κάτω ο νόμος των αντρών

flert - "Καμάκι" – Κάτω ο νόμος των αντρών

Υπάρχει άραγε; Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα;Tις αρέσουν να τις διεκδικούν, να τις πολιορκούν  ή να κυνηγούν αυτές;

Αγαπητέ αναγνώστη, τo Larisaevents.gr για άλλη μια φορά έκανε την έρευνα του & είναι εδώ να σου απαντήσει πως μπορεί να σκέφτεται μια γυναίκα.

Μπορεί το γυναικείο καμάκι να είναι αρκετά συνηθισμένο πλέον στις μέρες μας αλλά η αλήθεια είναι πως κρύβει κάποιες παγίδες τις οποίες θα έπρεπε να αποφύγουμε για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

Το καμάκι γενικότερα φαίνεται πως είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αντρικό φύλο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι γυναίκες δεν παίζουμε κι εμείς τον ρόλο μας.

Το γυναικείο καμάκι διαφέρει από τον τρόπο που το χρησιμοποιούν οι άντρες για να προσεγγίσουν μία γυναίκα. Κάπου εδώ βρίσκεται μία από τις πιο σοβαρές παγίδες την οποία πρέπει και να αποφύγουμε. Πολλές γυναίκες έχουν λάθος στο μυαλό τους την έννοια «καμάκι» και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την διαφορά που υπάρχει. Έτσι τα αποτελέσματα πολλές φορές είναι αντίθετα από τα επιθυμητά.

Υπάρχουν τρία βασικά χαρακτηριστικά τα οποία συνθέτουν το «γυναικείο καμάκι» και αν δώσουμε την προσοχή που χρειάζεται για να θεωρηθεί επιτυχημένο.

Διακριτικότητα, θηλυκότητα αλλά & προσοχή στην προσωπικότητα του ανθρώπου που θέλουμε να πλησιάσουμε είναι από τα βασικά στοιχεία στο γυναικείο καμάκι.

Πολλοί άντρες διαμαρτύρονται και θεωρούν πως οι γυναίκες έχουμε γίνει αρκετά επιθετικές σε αυτόν τον τομέα και ισχυρίζονται πως δεν έχουν πια χώρο. Αυτή η κατάσταση έκανε και τις γυναίκες να διαμαρτύρονται βλέποντας τους άντρες να έχουν επαναπαυθεί και να έχουν χάσει, κατά κάποιο τρόπο, τον ρόλο του κυνηγού. Ουσιαστικά, οι άντρες ρίχνουν το φταίξιμο στις γυναίκες & οι γυναίκες στους άντρες.

Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν συνειδητοποιούσαμε πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το καμάκι αλλά με διαφορετικό τρόπο;

Χρησιμοποιήστε το γυναικείο καμάκι με τον τρόπο που του αρμόζει και κάντε το άσσο στο μανίκι σας!

Διακριτικότητα

Η διακριτικότητα είναι το Α και το Ω στο γυναικείο καμάκι! Αυτό όμως που χρειάζεται είναι μέτρο αφού από την πολύ διακριτικότητα μπορεί να ο άντρας που θέλουμε να πλησιάσουμε να μην καταλάβει καν τι συμβαίνει.

Επίσης αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα η διακριτικότητα είναι ένας τρόπος να αποφύγουμε μία ανεπιθύμητη χυλόπιτα. Αν ο άντρας καταλάβει αμέσως αυτό που αισθανόμαστε τότε θεωρεί πως χάνεται η μαγεία.

Το γυναικείο καμάκι μας θα πρέπει να είναι τόσο όσο να του ξυπνήσουμε το αίσθημα του κυνηγού και να μας προσέξει.

Ένα βλέμμα ή ένα πέρασμα από μπροστά του τις περισσότερες είναι αρκετό σε αντίθεση με το αντρικό καμάκι το οποίο συνήθως βασίζεται στα λόγια. Το παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε οι γυναίκες με τα μάτια φαίνεται να είναι το ατού μας αφού με αυτόν τον τρόπο μπορούμε εύκολα να μαγνητίσουμε έναν άντρα.

Αν πάλι αντιμετωπίζεται την δυσκολία του άγνωστου το διακριτικό σας γυναικείο καμάκι θα τον κάνει σύντομα γνωστό. Περάστε επιδεικτικά από μπροστά του ή σταθείτε δίπλα του. Επίσης είναι παρατηρημένο πως οι άντρες προσέχουν περισσότερο μία γυναίκα κοινωνική και με χιούμορ. Έτσι χρησιμοποιήστε την ματιά και το χαμόγελό σας, τραβήξτε του την προσοχή και κάντε τον να παρατηρεί κάθε κίνησή σας.

Αυτό που θέλει είναι να σας πλησιάσει ο ίδιος ενώ ουσιαστικά εσείς έχετε κάνει το πρώτο βήμα!

Θηλυκότητα

Η θηλυκότητα μας είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητας κάθε γυναίκας και πρέπει στην συγκεκριμένη περίπτωση να φαίνεται καθαρά. Όσο δυναμικές και ανεξάρτητες και αν είμαστε δεν σημαίνει πως η θηλυκότητά μας περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Έτσι πρέπει να καταλάβουμε πως δεν ανταγωνιζόμαστε τους άντρες με το «καμάκι» αλλά για εμάς πιο εσωτερικό. Η θηλυκότητα, η τσαχπινιά και το νάζι που διακρίνει κάθε γυναίκα είναι τα όπλα μας στην διεκδίκηση του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει.

Δείξτε του με την θηλυκότητά σας πως είστε η «σειρήνα» που δεν μπορεί να της αντισταθεί σε αυτό το παιχνίδι! Μία γυναίκα που νιώθει ιδιαίτερα θηλυκή αποκτά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να λάβει ο άντρας τα μηνύματα που πρέπει

“Η επιθυμία δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που φαντάζεσαι”

Ανάλογα με την προσωπικότητά του

Στο γυναικείο καμάκι για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα καλό είναι να δίνουμε βάση και στην προσωπικότητα του άντρα και τον «αέρα του»

Αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι το δύσκολο κομμάτι αφού όσο και να πιστεύουμε οι γυναίκες πως όλοι είναι ίδιοι, έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες τις οποίες πρέπει να προσέξουμε.

Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο έναν ντροπαλό άντρα και έναν εξωστρεφή. Όπως επίσης δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γυναικείο καμάκι με τον ίδιο τρόπο σε έναν άντρα «βαρύ» με έναν κοινωνικό & ομιλητικό.

Ντροπαλός άντρας

Η παγίδα στην οποία μπορεί να πέσουμε προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε το γυναικείο καμάκι σε έναν ντροπαλό άντρα είναι η υπερβολή. Το ότι ένας άντρας φαίνεται ντροπαλός δεν σημαίνει πως δεν λαμβάνει τα μηνύματα που του στέλνουμε. Αφήστε του λίγο χώρο και θα ξεδιπλωθεί.

Κοινωνικός άντρας

Ένας κοινωνικός άντρας φαίνεται να είναι πιο εύκολη περίπτωση αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται λίγο περισσότερη δουλειά για να καταλάβει πως κι εσείς δεν είστε απλά κοινωνικές αλλά αποσκοπείτε κάπου αλλού. Υπάρχει περίπτωση, κρίνοντας από τον εαυτό του να μην μπορεί να ξεχωρίσει το φιλικό κομμάτι από το ερωτικό.

Παλιομοδίτης άντρας

Ένας παλιομοδίτικης άντρας όπως και οι περισσότεροι μπορεί να κολακευτούν από το γυναικείο καμάκι αλλά είναι εύκολο να ξυπνήσει μέσα του ο ανταγωνισμός. Έτσι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε ακόμα πιο διακριτικές δίνοντας του απλά το πράσινο φως για να προχωρήσει. Είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την στάση σας και θα σας προσέξει ακόμα περισσότερο.

Ουσιαστικά το γυναικείο καμάκι πρέπει να λειτουργεί ως μαγνήτης για να έχει ισορροπία το παιχνίδι ανάμεσα στα δυο φύλα. Ας μην κρυβόμαστε, αυτό το παιχνίδι είναι που απολαμβάνουμε αρχικά τόσο οι γυναίκες όσο & οι άντρες.

Πόσο κολακευτικό είναι για εμάς τις γυναίκες όταν έχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε τον άντρα που επιθυμούμε;

mm
Γεννήθηκα στη Λάρισα & μεγάλωσα στη Λάρισα. Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια, ο γραπτός λόγος & η αρθρογραφία με κέρδισε & το ηλεκτρονικό περιοδικό “Larisaevents” μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ & να είμαι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού αρθρογραφώντας, αντιπροσωπεύοντας τη πόλη μου στην οποία γεννήθηκα: τη Λάρισα.