Sex & Σχέση

15 απλά πράγματα πάνω σου, που θα κάνουν κάθε άντρα να θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου!

elkustiki 20xroni 620x420 - 15 απλά πράγματα πάνω σου, που θα κάνουν κάθε άντρα να θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου!

Έχω την εντύπωση πως όπως οι περισσότερες κοπέλες, μέσα στις οποίες είμαι κι εγώ φυσικά, πιστεύεις ότι για να σε ερωτευτεί κάποιος παράφορα και να μη σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από το πώς θα βγει μαζί σου ραντεβού, ο μόνος τρόπος είναι να τον ερεθίσεις σεξουαλικά ή να του κάνεις κάποιου είδους μαγικά ξόρκια.

Ε, όχι! Ήρθε η στιγμή να πάμε κόντρα στον μύθο και να μιλήσουμε για τις απλές και καθημερινές σου συμπεριφορές και συνήθειες, οι οποίες κάνουν πολύ μεγαλύτερη εντύπωση σε έναν άντρα ακόμη κι από το πιο καυτό ντύσιμο που θα μπορούσες να επιλέξεις. Έτοιμη να …ενημερωθείς σχετικά;

1. Όταν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση

Κι όμως, παρόλο που λένε ότι οι άντρες προτιμούν τις παραδοσιακές γύναικες που αναγνωρίζουν τον ρόλο του αρσενικού και τον αφήνουν να είναι κυνηγός, η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Κι αυτό διότι εκτιμούν αφάνταστα και τις τολμηρές γυναίκες. Γυναίκες που ξέρουν να διεκδικούν αυτό που θέλουν και δε φοβούνται να το παραδεχτούν ανοιχτά. Είναι κάτι που τους ενθαρρύνει και φυσικά τους διεγείρει την σεξουαλική φαντασία μιας και σκέφτονται πως μία τόσο δυναμική γυναίκα θα έχει εντυπωσιακές επιδώσεις και σε άλλους τομείς…

2. Όταν αναδεικνύεις εκείνα τα χαρακτηριστικά σου που σε κάνουν μοναδική

Μπορεί να νιώθεις άσχημα για το κενό στα δόντια ή για μια άσπρη τούφα στα μαλλιά σου ή ακόμη και για τα περιττά παχάκια σου. Μην απογοητεύεσαι όμως και προφανώς μην προσπαθείς να τα κρύψεις! Είναι στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις απο τις άλλες γυναίκες που είχε γνωρίσει και προφανώς κάτι τέτοιο, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι άντρες γενικά, έλκονται απο θηλυκά με αυτοπεποίθηση. Κι αυτοπεποίθηση, είναι η μετατροπή των αρνητικών σε θετικά μας χαρακτηριστικά.

3. Όταν έχετε κοινές προτιμήσεις στο φαγητό

Προφανώς και δεν είναι το Α και το Ω στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Ωστόσο, οι κοινές προτιμήσεις σε επίπεδο κουζίνας για παράδειγμα, είναι μια πολύ καλή αρχή για να σπάσει ο πάγος και μια ακόμη καλύτερη αφορμή, για να επιταχυνθεί το πρώτο σας ραντεβού.

elkustiki-kopela1

4. Όταν είσαι πραγματικά αυθόρμητη κι αυθεντική

Μην τη φοβάσαι τη συμεπριφορά σου. Αυτή είσαι και σ’ όποιον αρέσεις! Κι εδώ που τα λέμε, ο πραγματικός σου εαυτός είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα αρέσει πολύ περισσότερο από τον ψεύτικο που ιδανικά θα ήθελες να δημιουργήσεις. Άλλωστε, στους άντρες αρέσει η χαλαρή ατμόσφαιρα και το γέλιο. Κι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτό, είναι να αντιμετωπίζεις χαλαρά τις εκάστοτε καταστάσεις.

5. Όταν λες ανοιχτά τι σου αρέσει πραγματικά

Μη φοβάσαι να μιλήσεις ανοιχτά για πράγματα που σου αρέσουν. Κρύβοντας τις αληθινές σου προτιμήσεις, γίνεσαι μίζερη, βαρετή και προσομοιάζεις στη μάζα. Αντιθέτως, όταν μιλάς ανοιχτά για πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα, το πρόσωπό σου λάμπει, εκπέμπεις αισιοδοξία και είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο θα του κάνει το κλικ.

6. Όταν το παίζεις λιγάκι «χαζούλα» μπροστά του

Είναι κοινό μυστικό πως οι άντρες ελκύονται από κοπέλες που είναι (ή το παίζουν έστω) αθώες, παραπονιάρες και …χαζούλες. Λίγο το αίσθημα προστασίας που τους βγαίνει, λίγο η γλυκήτητα που βγάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά, ε, λογικό δεν είναι; Εδώ η Μενεγάκη, έχει κάνει ολόκληρη καριέρα μ’ αυτήν τη στρατηγική. Αρκεί βέβαια, να υπάρχουν όρια και να μην το παρακάνεις…

elkustiki-kopela2

7. Όταν δε φοβάσαι να φλερτάρεις

Όταν δεις κάποιον σε ένα μπαράκι και πραγματικά σου κάνει θετική εντύπωση, μη φοβηθείς να του χαμογελάσεις ή ακόμη και να του ρίξεις ένα κάπως πιο πονηρό βλεμματάκι. Κανείς άλλωστε, δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα που ξέρει πώς να φλερτάρει χωρίς να χάνει την θηλυκότητά της. Αρκεί βέβαια, όντως να μην τη χάνεις και να μην καταλήξεις να δίνεις την εντύπωσης της λυσσάρας στο τέλος…

8. Όταν δείχνεις την αγάπη σου για τα ζώα

Και μιας κι έγραψα για θηλυκότητα πιο πάνω, ας επικεντρωθώ λίγο και σ’ αυτήν. Διότι η θηλυκότητα, είναι το Α και το Ω που ζητά ένας άντρας σε μία κοπέλα για να του κάνει θετική εντύπωση. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής λοιπόν, είναι η τρυφερότητα, στοργικότητα κι ανάγκη για περιποίηση. Δείχνοντας αυτήν τη συμπεριφορά σε ένα σκυλάκι ή γενικότερα σε ένα ζωάκι, τον αφήνεις να υποθέσει οτι είσαι έτσι και στις σχέσεις σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο κοντά φτάνεις, στην επίτευξη του στόχου σου…

9. Όταν προσφέρεσαι να πληρώσεις το μερίδιο σου στο λογαριασμό

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα σ’ αφήσει να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ. Η κίνησή σου όμως αυτή, δείχνει πως διαφέρεις από αρκετές κοπέλες στην ηλικία μας. Αποδεικνύεις έμπρακτα πως τα χρήματα δεν είναι το παν για σένα και πως επ’ ουδενί δεν έχεις στο μυαλό σου την εκμετάλλευση της όποιας οικονομικής του κατάστασης.

10. Όταν λες ελεύθερα τη γνώμη σου

Το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου και να εκφράζεις τις πεποιθήσεις σου χωρίς το φόβο της κριτικής, τον ξετρελαίνει και φυσικά τον κάνει να σε θεωρεί ουσιαστικό άτομο με ενδιφέροντα και αυξημένο πνευματικό υπόβαθρο. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ακόμη βασικό σημάδι αυτοπεποίθησης, το οποίο δε θα του περάσει ποτέ απαρατήρητο…

elkustiki-kopela3

11. Όταν είσαι παραστατική στις συζητήσεις σου

Οι άντρες τη βρίσκουν με τις γυναίκες που είναι ιδιαίτερα παραστατικές όταν μιλούν και όταν περιγράφουν ιστορίες κι εμπειρίες απο τη ζωή τους. Οι έντονες κινήσεις του σώματος άλλωστε, υποδηλώνουν πάθος, ενδιαφέρον και ισχυρή προσωπικότητα, χαρακτηριστικά που όπως προαναφέραμε, κάνουν κλικ ακόμη και στα πιο …δύσκολα αρσενικά.

12. Όταν θυμάσαι τα αγαπημένα του τραγούδια

Θα ξετρελαθεί αν του πεις μια λεπτομέρεια για τη ζωή του και ειδικά αν του πεις το όνομα της αγαπημένης του μπάντας που είναι σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητα και των προτιμήσεψν του! Την πράξη αυτή θα την εκλάβει σαν ενδιαφέρον και σίγουρα θα σε λατρέψει!

13. Όταν διαφωνείς μαζί του

Ο έρωτας δεν θέλει μόνο γλύκες και καλοπέραση! Μέσα απο τους καβγάδες καταλαβαίνεις πολλές πτυχές της προσωπικότητα του άλλου και το κυριότερο ανάβουν τα αίματα! Η εκτόνωση που θα ακολουθήσει μετά δεν συζητιέται!

14. Όταν αυτοσαρκάζεσαι

Για άλλη μία φορά μέσα απο τέτοιες πράξεις θα καταλάβει την αυτιοπεποίθηση σου και φυσικά την δυναμικότητα που σε διακατέχει. Ξέρεις ποια είσαι και ποια είναι τα αδύνατα σου σημεία αντί να τα κρύψεις όμως σαν δειλό κοριτσάκι τα αναδεικνύεις σαν πραγματική γυναίκα!

15.  Όταν τον κερδίζεις στο Pro

Και ναι δεν θα μπορούσε να λείπει απο την λίστα μας η κορυφή της ανδρικής πυραμίδας που είναι τα ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα το Pro! Θα σε λατρέψει αν του προτείνεις να παίξετε και σίγουρα θα θέλει να ξανα βγει μαζί σοου αν τον νικήσεις!

Ακολούθησε αυτούς τους τρόπους και η επιτυχία είναι εγγυημένη!

[via]