Sex & Σχέση

5 τρόποι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό!

power trip couple - 5  τρόποι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό!

Όσο δύσκολο και αν είναι ή αν ακούγεται, όλοι μας περάσαμε ή θα περάσουμε κάποια στιγμή από την δύσκολη φάση ενός χωρισμού. Δεν αναφέρομαι φυσικά στους χωρισμούς εκείνους που δεν ήσουν πολύ καιρό με τον άλλον, ούτε τρελαινόσουν για εκείνον, αλλά μιλάω για τους χωρισμούς που πονάνε πραγματικά, που ίσως να μην ήθελες να κάνεις αυτό το βήμα, αλλά έπρεπε γιατί πολύ απλά δεν πήγαινε άλλο. Και τώρα, αναρωτιέσαι, ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα. Μην φρικάρεις. Φρόντισε με τον καιρό να σταθείς πάλι στα πόδια σου με τους εξής τρόπους. Είναι εφικτό.

  1. Ξέσπασε.

Είναι το βασικότερο ίσως στάδιο έπειτα από έναν χωρισμό. Θα κλάψεις, θα πέσεις στα πατώματα, θα βρίσεις και γενικά θα βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και ανθρώπινο. Ναι έχεις κάθε δικαίωμα να φας 2 κιλά παγωτό στην καθισιά σου λόγω της στενοχώριας σου.

  1. Συνέχισε την καθημερινότητα σου.

Όταν θα καταφέρεις να περάσεις στο δεύτερο στάδιο, θα πρέπει να ξεκινήσεις να συμπεριφέρεσαι όπως πριν. Ξέρω, ακούγεται παράλογο, αλλά θα σου πω το κλασικό που όλοι φυσικά θα σου λένε όταν είσαι σε μια τέτοια φάση: η ζωή συνεχίζεται. Καλώς ή κακώς, πρέπει να αρχίσεις και πάλι τις καθημερινές σου συνήθειες και να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς σιγά σιγά να το ξεπεράσεις.

  1. Απέκτησε νέα ενδιαφέροντα.

Είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεχαστείς και να νιώσεις καλύτερα. Μαγειρική, κηπουρική, ζωγραφική, ακόμα και η εκμάθηση κινεζικών μπορεί να γίνουν τα νέα σου χόμπι. Πάρε μαζί σου και μια φίλη ή έναν φίλο σου, ώστε να έχεις παρέα και να ανακαλύψετε μαζί αν είστε ή δεν είστε καλοί σε κάτι άλλο. Ειδικά αν δεν τα καταφέρετε και σας διώξουν άρον άρον από το τμήμα λάτιν για αρχάριους ,θα έχετε περάσει καλά και θα έχετε γελάσει με την καρδιά σας. Αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό;

  1. Συγχώρεση.

Για να μπορέσεις να πας παρακάτω, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το θυμό και την οργή που σίγουρα θα νιώθεις για τον/την πρώην σου. Όσο θα περνάει ο καιρός, θα συνειδητοποιείς ότι με το να θυμώνεις και να εξοργίζεσαι συνέχεια και μόνο ακούγοντας το όνομα του/της, δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Κάποια στιγμή θα κληθείς να συμβιβαστείς και τελικώς να συγχωρέσεις, ακόμα και αν αυτό δεν το εκφράσεις πανηγυρικά.

  1. Μην γυρίσεις πίσω.

Μέσα στην απελπισία σου, είναι  πιθανό να λυγίσεις και να σκεφτείς να απαντήσεις στο μήνυμα που σου έστειλε ο/η πρώην σου ή ακόμα χειρότερα, να πάρεις εσύ τηλέφωνο. Πίστεψε με, δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα, παρά μόνο θα μηδενίσει το κοντέρ. Κάθε χωρισμός δείχνει πως κάτι έχει σπάσει, πως ίσως έκανε πια τον κύκλο του και θα πρέπει απλώς να το αποδεχτείς. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για το σκοπό αυτό.

 

mm
Είμαι 23 χρονών,η Λάρισα είναι ο τόπος καταγωγής μου αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη όπου τελειώνω αισίως τη Νομική σχολή.Πάθος μου είναι η δημοσιογραφία και το ποινικό δίκαιο!Λατρεύω το καλό φαγητό,τις όμορφες παρέες,τις διακοπές και τρελαίνομαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά τη μόδα και το στυλ.
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
X