Sex & Σχέση

Το ποτό σου αποκαλύπτει τι σεξ κάνεις!

discoteca chicas guapas chile 1024x621 - Το ποτό σου αποκαλύπτει τι σεξ κάνεις!

Πριν διαβάσεις αυτό το άρθρο πίστευες ότι το ντύσιμο και ο τρόπος συμπεριφοράς ή ακόμα και το φιλί μαρτυρά πολλά για το κρεβάτι του άλλου. Εδώ κάνεις ένα λάθος! Νόμιζες ότι μπορείς με κάποιον τρόπο να αποκρύψεις αυτές τις πληροφορίες, εδώ κάνεις πάλι λάθος. Τα πάντα το μαρτυρεί το αγαπημένο σου ποτό ή κοκτέιλ.

Ανάλογα με τι θα παραγγείλεις, οι ειδικοί μίλησαν. Σύμφωνα με το ποτό που σου αρέσει αυτές είναι οι εμπειρίες, οι επιδόσεις και οι προτιμήσεις σου στο σεξ!

  • Κόκκινο κρασί: Είσαι αισθησιακός/ή. Όποιος/α κάνει σεξ μαζί σου, θα αντιληφθεί μία συνάντηση όλων των αισθήσεων: συνδυάζει την ακοή, την όραση, την αφή, την μυρωδιά και την γεύση. Θες να γευτείς κάθε σημείο του άλλου κι εκείνος/η αντίστοιχα κάθε δική σου σπιθαμή.
  • Λευκό κρασί: Εσύ που πίνεις λευκό κρασί υποκρίνεσαι οργασμούς και μάλιστα πολύ! Αυτό είναι πολύ κακό!
  • Ροζέ κρασί: Πιστεύεις ότι επειδή το κάνεις στα 4 σε κάνει βιτζιόζο. Όχι. Η πλειοψηφία, έχει αυτήν την προτίμηση. Γενικότερα έχεις την πεποίθηση πως κάνεις πράγματα που ο υπόλοιπος κόσμος δεν τολμάει καν.
  • Μπύρα: Είσαι ένας σχετικά συνηθισμένος/η άντρας/γυναίκα που προσπαθεί ταυτόχρονα να αποδείξει ότι είναι και ιδιαίτερα κουλ. Για τους άντρες: νομίζεις πως μόνο τέσσερις στάσεις υπάρχουν στο σεξ (γυναίκα από πάνω, γυναίκα από κάτω, στα 4 και στο πλάι), αλλά ευτυχώς, είσαι μάστερ σε αυτές. Για τις γυναίκες: σημαίνει ότι είσαι κάπως αδιάφορη στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς χαλαρή με το σώμα σου και χωρίς ανασφάλειες.
  • Μαργαρίτα: Για εσένα που πίνεις μαργαρίτα, είναι πολύ πιθανό να έχεις κάνει σεξ σε τουαλέτα μπαρ, κλαμπ ή εστιατορίου. Και μάλιστα θα το έκανες ξανά και ξανά. Το σεξ σε δημόσιο χώρο σε εξιτάρει οπότε δε θα αρνιόσουν αντίστοιχες προτάσεις, ούτε στην αίθουσα του σινεμά για παράδειγμα.
  • Ουίσκι: Σου έχει «καρφωθεί» η ιδέα ή αλλιώς, έχεις την εντύπωση πως είσαι φοβερός/η στο κρεβάτι. Για τα πρακτικά είσαι απλά καλός/η, και αυτό γιατί άλλοτε σου βγαίνει κάτι άγριο.
  • Ρούμι με coca-cola: Δεν είναι του στυλ σου να φλερτάρεις. Αυτός είναι ένας λόγος που οι σεξουαλικοί σου σύντροφοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Άλλα από την άλλη πλευρά είσαι ένας ανιδιοτελής εραστής και πρέπει να σου δοθεί βραβείο για αυτό!
  • Vodka: Για εσένα που πίνεις Vodka, σου αρέσουν οι πειραματισμοί. Σου αρέσουν οι νέες προτάσεις και είσαι ανοιχτός/ή σε αυτές, τόσο με τον/την σύντροφό σου όσο με τους περιστασιακούς σου παρτερνέρ.
  • Μανχάταν: Ποιος/α νομίζεις πως είσαι ή το παίζεις κάποιος/α; Λυπάμαι, αλλά δεν κάνεις σεξ αρκετά συχνά ώστε να σου πω και πώς είσαι στο κρεβάτι. Σόρρυ…
  • Τζιν τόνικ: Είσαι πολύ κουλ τύπος. Έχεις χιούμορ και είσαι πρόσχαρος άνθρωπος. Στο κρεβάτι δεν παίζεσαι κι αυτό οφείλεται στην χαλαρότητα που βγάζεις. Στο κρεβάτι κάνεις τον/την άλλον/η να νιώθει ιδιαίτερα άνετα, για αυτό και τα δίνει όλα. Κι εσύ όμως, δεν πηγαίνεις πίσω.
mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.