ΦοιτητοΛάρισα

Τα πιο ανέμελα χρόνια είναι τα φοιτητικά

party1 1024x600 - Τα πιο ανέμελα χρόνια είναι τα φοιτητικά

Ήρθε η στιγμή που περίμενες χρόνια. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόσουν, αυτό για το οποίο πάλεψες και αγωνίστηκες  στην τελευταία τάξη του Λυκείου και που όλοι γύρω σου, στο παρουσιάζουν ως «η καλύτερη φάση της ζωής σου». Πίστεψέ με, έχουν δίκιο. Τα φοιτητικά χρόνια, έρχονται όντως στην καλύτερη φάση της ζωής σου. Μόλις ενηλικιώνεσαι και γίνεσαι 18, το νέο ξεκίνημα είναι εκεί και σε περιμένει. Καινούριες παρέες, καινούριες υποχρεώσεις, ξενύχτια, ποτά και γλέντι μέχρι το πρωί.

Αυτές οι νύχτες που θα ξεκινήσουν ως « ένα χαλαρό ποτάκι» και θα καταλήξουν σε κάποιο κλαμπ ή στο σπίτι ενός φίλου μέχρι το πρωί. Εκείνα τα βραδινά πάρτι που ακόμα και αν είναι βαρετά, το αλκοόλ και η καλή παρέα τα κάνουν ιδανικά. Τα χαλαρά βράδια με τους φίλους σου σε ένα παγκάκι με μπύρες.

Αυτές οι μέρες που παρόλο που έχεις βάλει ξυπνητήρι, δεν κατάφερες να σηκωθείς και δεν πήγες στη σχολή σου. Ο καφές που θα προκύψει κάποιο μεσημέρι που θα βαριέσαι να πας στο μάθημα.

Και οι παρέες; Οι παρέες είναι ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην φάση αυτή της ζωής σου. Οι φίλοι που επιλέγεις να περάσεις τα φοιτητικά σου χρόνια, είναι τα 3-4 αυτά άτομα που θα είναι εκεί για σένα.  Είναι η καθημερινότητά σου.

Αυτά που έζησες μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα αυτά που σε περιμένουν ως φοιτητής. Κοίτα να το απολαύσεις, γιατί χωρίς να το καταλάβεις, θα περάσουν γρήγορα. Γρήγορα αλλά σίγουρα πολύ όμορφα.

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.