Food

Σε μόνο λίγα λεπτά μπορείς να φτιάξεις στριφτάρια πίτσα με πεπερόνι

%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9-640x400

Σκέφτεσαι κάτι πιο ωραίο για το βράδυ που θα δεις την παρέα μετά από τόσο καιρό;

Υλικά

1 πακέτο σφολιάτα

1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα και παρμεζάνα

2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο

12 πεπερόνι

1 φλιτζάνι κόκκινη σάλτσα ζυμαρικών

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και απλώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα. Βουρτσίζουμε τη σφολιάτα με το βούτυρο και απλώνουμε στο κέντρο 1 κουταλιές της σούπας τυρί. Προσθέτουμε τρια πεπερόνι και διπλώνουμε στριφογυρίζοντας τη ζύμη. Απλώνουμε τα στριφτάρια στη λαδόκολλα και περνάμε ξανά με βούτυρο. Ψήνουμε για 20 λεπτά και σερβίρουμε με σάλτσα ζυμαρικών.

[via]