Τεχνολογία

Facebook |Πως να κάνεις απόκρυψη την παρουσία σου στο Facebook (Photo)

facebook-hidden-messages

Ο κάθε χρήστης του Facebook έχει παρατηρήσει πως δίπλα από το όνομα λέει π.χ 20 λεπτά, 2 ώρες κ.τ.λ.Όλα αυτά είναι για να δώσουν αναφορά, πόση ώρα έχει να μπει ο χρήστης στο Facebook.Ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης…

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και για φορητές συσκευές.

mm
Σπουδαστής Μηχανικών Πληροφορικής.Είμαι 23, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα.Το να γράφω άρθρα για μένα είναι σαν να θέλω να μιλήσω σε κάποιον, να του περάσω κάποια μηνύματα και ουσιαστικά ξεσπάω πάνω στο πληκτρολόγιο με την ψυχή μου.Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και τα ταξίδια για μένα είναι το μεγαλύτερο αντιβιοτικό σε οποιοδήποτε πρόβλημα μου προκύψει!