Ομορφιά

12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!

long hair 620x420 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!

Υπάρχουν αμέτρητα προβλήματα που τα κορίτσια αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ειδικά όμως, οι κοπέλες που έχουν μακριά και πλούσια μαλλιά είναι αυτονόητο τι περνούν. Σεβόμαστε φυσικά τις ανθρώπινες Ραπουνζέλ και καταλαβαίνουμε τι βιώνουν καθημερινά στο να διατηρήσουν ακέραια τα ακμαία τα μαλλιά τους.

Παρακάτω είναι τα προβλήματα που μόνο τα κορίτσια με μακριά μαλλιά μπορούν να καταλάβουν:

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 1. Βρίσκεις παντού τούφες από τα μαλλιά σου.

Στα μαξιλάρια, στο πάτωμα, στα ρούχα σου, στα ρούχα των φίλων σου και μερικές φορές ακόμα και στο φαγητό σου. 1F629 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 2. Τα μαλλιά σου «πιάνονται» κάθε φορά στο φερμουάρ, είτε της τσάντας είτε του μπουφάν σου.

Άουτς.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 3. Χρειάζεσαι μία ολόκληρη ζωή για να τα στεγνώσεις.

Το να βάζεις πιστολάκι είναι χειρότερη αγγαρεία κι από το σιδέρωμα. Δεν τελειώνει ποτέ!

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 4. Το να χτενίζεις τα μαλλιά σου είναι κυριολεκτικά γυμναστική για τα μπράτσα σου.

Θα πρέπει να τα χωρίσεις σε 15 διαφορετικά τμήματα για να λύσεις όλους τους κόμπους.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 5. Κάθε επίσκεψή σου στο κομμωτήριο σου παίρνει ώρες.

Μερικές φορές δε, η κομμώτρια σε χρεώνει παραπάνω γιατί έχεις μακριά μαλλιά. Αυτό δεν είναι δίκαιο! 1F611 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 6. Ακυρώνεις εξόδους μόνο και μόνο επειδή βαριέσαι να ισιώσεις τα μαλλιά σου.

Είναι μία ολόκληρη διαδικασία –  μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 7. Το απαίσιο συναίσθημα του να βγάζεις ολόκληρες τούφες των μαλλιών σου από το σιφόνι μόλις βγαίνεις από το ντους.

Ξέρεις πολύ καλά ότι συμβαίνει. Ειδικά το Φθινόπωρο αναρωτιέσαι μήπως μείνεις φαλακρή με τόσα μαλλιά που χάνεις.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 8. Χρειάζεσαι εκατομμύρια τσιμπιδάκια και λαστιχάκια για να κάνεις απλά έναν κότσο.

Και συν της άλλης θα έχεις τον χειρότερο πονοκέφαλο στο τέλος της μέρας, γιατί τα μαλλιά σου είναι πολύ βαριά για να τα έχεις κότσο.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!9. Χρειάζεσαι selfie stick για να καταφέρεις να βγάλεις σε φωτογραφία τα μαλλιά σου.

Δεν ξόδεψες τόσες ώρες να τα φτιάξεις χωρίς να τα δείξεις τελικά στον λαό σου.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 10. Το λιπ γκλος είναι ο χειρότερος εχθρός σου.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα μαλλιά σου να κολλούν στα χείλη σου.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν! 11. Αγοράζεις σαμπουάν και μαλακτικό με το κιλό.

Κάθε λούσιμο περιλαμβάνει απίστευτες ποσότητες σαμπουάν και μαλακτικού. Αυτό φυσικά, αν θες να διατηρείς τα μαλλιά σου λαμπερά και αψεγάδιαστα.

1F483 - 12 προβλήματα που μόνο οι κοπέλες με μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!12. Ξέρεις καλά τον πόνο του να ξεμπλέκεις τα μαλλιά σου.

Και πόσο εύκολα μπλέκονται τις μέρες που φυσάει.

[via]