Sex & Σχέση

Οι πιο βολικές στάσεις για να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο!

tumblr nj1w28nWfm1rssf4eo1 500 - Οι πιο βολικές στάσεις για να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο!

Όσα και να πούμε για το σεξ είναι λίγα και όσο περνάνε τα χρόνια θα έχουμε να πούμε ακόμη περισσότερα. Μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερα απολαυστικό, μπορεί όμως, να γίνει και βαρετό ως ένα ακόμη κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι, να έχεις ποικιλία επιλογών και φυσικά ανοιχτό μυαλό! Το σεξ στο αυτοκίνητο ας πούμε, ανήκει σε αυτές τις νέες και πιο περιπετειώδεις σεξουαλικές επιλογές, που δεν ενέχουν και κανένα ιδιαίτερα υψηλό ρίσκο.

Το σεξ στο αμάξι το είδαμε για πρώτη φόρα στις ταινίες κατά τη δεκαετία του ’70 και επανήλθε δριμύτερα τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος; Αρχικά,  οι νέοι αρέσκονται να δοκιμάζουν νέα πράγματα και τους αρέσουν φάσεις που τους αποσπούν από την καθημερινή ρουτίνα και δεύτερον, η οικονομική κρίση. Ναι, ακόμη κι εκεί εμπλέκεται αυτή. Βλέπετε, ολοένα και λιγότεροι 20χρονοι μένουν μόνοι τους, άρα έχουν ελεύθερο σπίτι για τις σεξουαλικές τους ανάγκες, ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε στο αυτοκίνητό σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κάπου απομακρυσμένα και φυσικά να έχετε βεβαιωθεί ότι έχετε κλείσει καλά πόρτες και παράθυρα ώστε να μην ακούγεστε.

Το σεξ στο αυτοκίνητο όμως, απαιτεί και την σωστή επιλογή των στάσεων.

Αυτές είναι οι 9 στάσεις που ενδείκνυνται περισσότερο για αυτήν την περίπτωση:

  1. Spooning: Οι πίσω θέσεις πρωταγωνιστούν σε αυτή τη στάση. Γιατί λοιπόν, να μην τις εκμεταλλευτείς και να γίνει η αφορμή για ένα πολύ απολαυστικό σεξ στο αυτοκίνητο; Ο άντρας ξαπλώνει πίσω από την κοπέλα κι όλα τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
  2. Ο άντρας από πάνω: Μπορεί να σου φαίνεται βαρετή στο κρεβάτι αλλά είναι η ιδανική στάση για να τη δοκιμάσεις στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο πίσω κάθισμα. Όμως υπάρχει και ένας κίνδυνος, υπάρχει μία πιθανότητα η κοπέλα να χτυπήσει το κεφάλι της στο στις πόρτες και στα χερούλια. Προσοχή!
  3. Η γυναίκα απο πάνω: Η συγκεκριμένη στάση είναι ίσως η πιο βολική από άποψη χώρου. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να χτυπήσει η κοπέλα το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου. Εκεί, καλύτερα να κάνετε μια άλλη επιλογή.
  4. Τα πόδια ψηλά: Η στάση «με τα πόδια ψηλά», είναι ιδανική όχι μόνο για να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό αλλά και για τον άνδρα ο οποίος εισέρχεται πιο βαθιά στον κόλπο της συντρόφου του. Προσοχή και εδώ, να μην χάσετε την ισορροπία σας και χαλάσει η στιγμή με αποτέλεσμα να γίνει εφιαλτική η σεξουαλική διάθεση και των δύο.
  5. Αντίστροφη καβαλάρισσα: Θεωρείται από τις αγαπημένες στάσεις των ανδρών. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η γυναίκα η οποία βρίσκεται πάνω του με γυρισμένη την πλάτη κι εκείνος απολαμβάνει την καλύτερη θέα.
  6. Doggy Style: Σε αυτή τη στάση, ο άντρας βρίσκεται από πίσω και είναι ίσως η πιο διαδεδομένη στάση παγκοσμίως. Μπορεί πολύ απλά να αποτελέσει επιλογή για τις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου όπου η γυναίκα μπορεί να ξαπλώσει μπρούμυτα στις πίσω θέσεις. Ο σύντροφος μπορεί να βρει βοήθεια από τα τζάμια, ακουμπώντας τα χέρια του εκεί και κρατώντας κάποια αντίσταση.
  7. Αγκαλιαστά με την γυναίκα από πάνω!: Αυτή η στάση είναι η πλέον πιο αισθησιακή της λίστας. Ο άντρας ξαπλώνει λίγο το κάθισμά του επιτρέποντας στη κοπέλα να έρχεται από πάνω και να ξεκινήσει το …παιχνίδι.
  8. Γονατιστά: Η κοπέλα δίνει βάρος στο ένα της γόνατο, κάνοντας το αγόρι το ίδιο. Με το άλλο πόδι σπρώχνετε και οι δύο κι επιτελείται η πολυπόθητη …ένωση. Να σημειωθεί ότι, είναι μια δύσκολη στάση η οποία καλό είναι να πραγματοποιείται από ζευγάρια που βρίσκονται αρκετό καιρό μαζί και ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν ενδεχόμενες «αποτυχίες» στο σεξ.
  9. Στοματικό στο μπροστινό κάθισμα!: Όταν όλα τα παραπάνω έχουν αποτύχει και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις, μην απογοητεύεσαι! Η εύκολη και σίγουρη λύση του στοματικού σεξ θα σας βγάλει από το πρόβλημα. Να πούμε εδώ πως, τις περισσότερες φορές αποτελεί στάση-φαντασίωση τόσο για έναν άντρα όσο και για μια κοπέλα.
mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.