Λάρισα, Οι Λαρισαίοι απαντούν

Οι Λαρισαίοι απαντούν | “Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι…»

Βγήκαμε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και ρωτήσαμε ανθρώπους για ποιο λόγο αγαπάνε τη Λάρισα. Οι άνθρωποι που συναντήσαμε, είναι είτε Λαρισαίοι είτε σπουδάζουν σε αυτήν την όμορφη πόλη, ο καθένας ξεχωριστά μας είπε το δικό του λόγο που αγαπάει και λατρεύει αυτή την πόλη. Πολλοί μας είπαν για την νυχτερινή της ζωή, άλλοι για τον κόσμο της και το κέντρο που είναι γεμάτο ζωή. Υπήρχαν εκείνοι που περιορίστηκαν σε μία πρόταση αλλά και εκείνοι που είχαν πάρα πολλά να πουν και σκέφτηκαν τον καλύτερο λόγο ώστε να τον αποτυπώσουν σε μία πρόταση.

dsc_1833
Μαρισόφη, 17

Δείτε τι μας απάντησαν:

Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι

«Αγαπάω τη Λάρισα γιατί ο κόσμος κυκλοφορεί με ποδήλατο και έχει πάντα κόσμο έξω»

dsc_1846
Στέλλα, 22

Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι

«Αγαπάω τη Λάρισα γιατί είναι στο κέντρο της Ελλάδας και έχεις πρόσβαση στις άλλες πόλεις πάρα πολύ εύκολα.»

dsc_1868
Πέρσα, 18

Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι

«Αγαπάω τη Λάρισα για τη ζωή που σου προσφέρει και τους ανθρώπους της. Είναι μία μεγαλούπολη με πολλές ευκαιρίες σε διασκέδαση και όχι μόνο για νέα παιδιά της ηλικίας μου»

mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.
X