Ομορφιά

Σοκολατένιο μωβ | Το νέο χρώμα στα μαλλιά που οι γυναίκες θα λατρέψουν το φθινόπωρο!

mauve choc hair 1476382858 620x420 - Σοκολατένιο μωβ | Το νέο χρώμα στα μαλλιά που οι γυναίκες θα λατρέψουν το φθινόπωρο!

Ανάμεσα στις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στα χρώματα μαλλιών, όπως το ροζ χρυσό, το κρυμμένο ουράνιο τόξο ή το γκρι ombre – συν όλες τις αποχρώσεις που είναι must για το φθινόπωρο – είμαι σίγουρη πως δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι να κάνεις με το χρώμα των μαλλιών σου. Την απόφαση σου αυτή έρχεται να κάνει εύκολη (ή ακόμα πιο δύσκολη – όπως το βλέπει κανείς) η εξειδικευμένη τεχνικός βαφής, Hannah Edelman, που παρουσίασε την πιο hot φθινοπωρινή απόχρωση για τα μαλλιά κι άφησε τους πάντες εντυπωσιασμένους.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για μία απόχρωση του σοκολατί καστανού με υποτόνους του μωβ, το οποίο σίγουρα θα κατακτήσει την καρδιά σου με την πρώτη ματιά. Το εν λόγω χρώμα έχει ήδη κάνει αίσθηση στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού κι αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στην Ελλάδα.

Η Εdelman δήλωσε πως για να το πετύχει αυτό το πρωτότυπο χρώμα χρησιμοποίησε αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του πορτοκαλί αναμειγνύοντας τες με σκούρες και ζεστές αποχρώσεις του καστανού.

Initial skepticism has turned into complete obsession. I love dis hair, and I love this lady! 💕

A photo posted by Bushwick Brooklyn Hair Painter (@hannahthepainter) on

 

Η Εdelman μάλιστα επισήμανε πως το χρώμα αυτό δουλεύεται καλύτερα σε άτομα που έχουν φυσικά ξανθά μαλλιά, αφού στην πελάτισσα της (που βλέπεις στις φωτογραφίες) που είχε καστανά μαλλιά, χρειάστηκε περισσότερος χρόνος, σχεδόν τρεις εβδομάδες, ώστε να μπορέσει να μετατρέψει το φυσικό της χρώμα αρχικά σε απαλό ξανθό και έπειτα να εφαρμόσει το νέο χρώμα με την τεχνική μπαλαγιάζ.

Όταν ήρθε η ώρα της εφαρμογής εξήγησε πως πήρε ακανόνιστα τμήματα από τα μαλλιά, πάντα με διαγώνια φορά και τα έβαψε. Έτσι κατάφερε να πετύχει αυτό τον λαμπερό ιριδισμό που σαγηνεύει κάθε βλέμμα.

 

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτήν την στιγμή θα νιώθεις γεμάτη έμπνευση για την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου. Αν λοιπόν έχεις στο μυαλό σου για ένα ζεστό, φθινοπωρινό χρώμα που ναι μεν είναι διακριτικό, αλλά ιδιαίτερο, τότε το σοκολατί-μωβ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

[via]