Χωρίς κατηγορία

Κάθε τραγούδι, μια ιστορία…

τραγουδια - Κάθε τραγούδι, μια ιστορία…

 Ορισμένα τραγούδια μιλάνε στην καρδιά σου. Σε κάνουν να ανατριχιάζεις.  Είναι τα τραγούδια εκείνα που όταν τα ακούς, σου ξυπνάνε μνήμες. Στιγμές, εικόνες και άνθρωποι έρχονται απευθείας στο μυαλό σου.  Συγκεκριμένα όμως, αυτό το ένα τραγούδι που έχεις συνδέσει με όμορφες ή άσχημες στιγμές  ή καταστάσεις, αυτό είναι για σένα το τραγούδι σου. Αυτά που δεν έχεις πει και τα  λέει το τραγούδι αυτό για σένα. Η ιστορία σου.

Μπορεί να είναι το τραγούδι που άκουγες ξανά και ξανά σε μια συγκεκριμένη φάση της ζωής σου, μέχρι που τελικά το βαρέθηκες. Το τραγούδι εκείνο που έπαιζε όταν βγήκες μαζί του για ποτό ή εκείνο που σου αφιέρωσε. Ακόμα και αυτό που έπαιζε όταν πήγες εκείνη την εκδρομή με τους φίλους σου, που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Είναι οι στίχοι αυτοί που τους θυμάσαι όσα χρόνια και αν περάσουν. Τους ξέρεις και σε ξέρουν. Κάθε λέξη, κάθε πρόταση είναι σαν να έχει γραφτεί για εκείνη την στιγμή. Κλείνεις τα μάτια σου και απλώς βλέπεις εικόνες. Χαμόγελα, κλάματα, πρόσωπα.

Στο μυαλό σου έρχονται εικόνες, μνήμες. Όμορφα που θα ήταν να γύριζε ο χρόνος πίσω σε εκείνη την στιγμή. Έστω για λίγο, να ένιωθες για λίγα λεπτά αυτό το συναίσθημα. Να το άκουγες και πάλι για πρώτη φορά. Γιατί αυτό το τραγούδι είναι εσύ και όλα όσα νιώθεις.

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.