Sex & Σχέση

Η κατάρα του πρώην: Γιατί σε μια νέα σχέση, ό,τι είναι να πάει λάθος, θα πάει!

girl 750x400 - Η κατάρα του πρώην: Γιατί σε μια νέα σχέση, ό,τι είναι να πάει λάθος, θα πάει!

Όταν μια σχέση τελειώνει, οι Ινδιάνοι λένε πως, το πνεύμα του πρώην περιφέρεται για 30 μερόνυχτα μέσα στο σπίτι σου και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποτύχει η νέα σου σχέση. Λίγο που δεν θέλει να ευτυχίσεις ποτέ ξανά μετά από εκείνον, λίγο που που τον πλήγωσες και στο κρατάει μανιάτικο, το πνεύμα του δεν πρόκειται να φύγει από το σαλόνι σου αν δεν σας κάνει χαλάστρα. Και θα κάνει πολλές.

Η καταραμένη πετσέτα
Η Χ γυρίζει από το τέτραρτο μπαράκι με τον Ψ, με τον οποίο βγαίνουν εδώ και δυο βδομάδες και αποφασίζει πως αυτή θα είναι Η Βραδιά. Σπίτι της εννοείται που θα είναι και μόνοι τους. Και αφού η πρώτη φορά που κάνει σεξ μετά τον χωρισμό της είναι ούτως ή άλλως άβολη, λες και ο καταραμένος πρώην όντως κάθεται στην πολυθρόνα στην άλλη μεριά της κρεβατοκάμαρας και τους κοιτάζει, ο Ψ πάει για ένα ντουζάκι ο άνθρωπος και τι πιο λογικό; Ζητάει μια πετσέτα. Και η Χ κάθεται με την πετσέτα του πρώην αγκαλίτσα λες και αν την δώσει θα είναι σαν να καρφώνει μαχαίρια στην πλάτη του πρώην της, σαν σε κουκλάκι βουντού. Η σκέψη είναι πάντα η χειρότερη κατάρα που μπορεί να ρίξει κάποιος, και να του γυρίσει πίσω σε εκείνον του αλήτη.

Το προφυλακτικό
Εξήγησε μου τώρα εσύ πως γίνεται πρώτη φορά στη ζωή σου να σπάνε δυο κουτάκια προφυλακτικών μέσα σε δυο ώρες. Γιατί αυτό ακριβώς έπαθε η Μ και βάλθηκε να ρίχνει ευθύνες στον περιπτερά που τα είχε αφήσει στον ήλιο, στην εταιρεία παραγωγής που έχει χαλάσει την ποιότητα της και στους εργάτες που σίγουρα κάτι έκαναν λάθος αδιαφορώντας για το αν εκείνη θέλει ή δεν θέλει να γίνει μητέρα. Στην τελική το κατάλαβε. Δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο Εκείνος. Ο αφορησμένος που έχει βαλθεί να καταστρέψει κάθε μικρό βήμα που κάνει η Μ όλο και πιο μακριά από εκείνον.

Το ντιλίβερι
Και λέει η Μ, δεν μας βγαίνει που δεν μας βγαίνει, ας φάμε κάτι, μιας που για ψάρεμα που να τρέχουμε τώρα. Και σου λέει, όχι φίλε μου εγώ θα σε διώξω από τη σκέψη μου, το σπίτι μου και το κρεβάτι μου και θα σε ξορκίσω παραγγέλνοντας, με τον καινούργιο, το αγαπημένο σου ντιλίβερι. Γιατί είναι και άγριο τυπάκι και τα βάζει με τα κακά πνεύματα. Και παραγγέλνει. Και το φαγητό όχι μόνο αργεί, αλλά είναι και χάλια, τουλάχιστον σύμφωνα με τον καινούργιο. Για αρχή πως τολμάει να προσβάλει τη μνήμη του; Και σε δεύτερη φάση, πως γύρισε και αυτό εναντίον της σαν μπούμερανγκ; Το στοιχειό!

Η συνάντηση
Και επειδή κανένα πνεύμα δεν είναι πιο τρομακτικό από εκείνη την καταραμένη στιγμή που θα το δεις μπροστά σου και θα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως είναι όλα ένα όνειρο. Δεν είναι, ξύπνα. Βγήκατε για ποτό με τον καινούργιο και συνάντησες τον πρώην σου. Συμβαίνουν αυτά! Πες ένα γρήγορο «γεια», ένα τυπικό «καλά είμαι» και πριν απομακρυνθείς ΜΗΝ τολμήσεις, για κανένα λόγο να ξεστομίσεις τη φράση «τα λέμε». Ξέρεις τι σημαίνει τα λέμε; Ρώτα την Ελεονώρα!

[via]