Citylife, Λάρισα

Η διασκέδαση στη Λάρισα – Πως διασκεδάζουν οι Λαρισαίοι σήμερα

13494884 1327779277236458 470091540035402036 n - Η διασκέδαση στη Λάρισα - Πως διασκεδάζουν οι Λαρισαίοι σήμερα

Καμιά πόλη δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλη ώστε να μη μπορεί να την περπατήσει κάποιος μέσα σε ένα πρωινό;

Κι όμως στη Λάρισα μπορείς να το κάνεις με μια πρωινή χαλαρωτική βόλτα στο κέντρο της πόλης να την περπατήσεις & να την γνωρίσεις πολύ εύκολα διότι :

«Ο άξονας της γης διέρχεται &  προεξέχει μέσα από το κέντρο αυτής της πόλης»

Είναι γεγονός πως είχαμε παλιότερα, απo ότι λένε, το πιο καλό ίσως όνομα στην νυχτερινή Ελλάδα. Και σήμερα όμως δεν πάμε πίσω. H Λάρισα είναι το νούμερο 1  στον τομέα της διασκέδασης. 

Μια πόλη που δεν κοιμάται , δεν ησυχάζει, δεν ηρεμεί σχεδόν ποτέ. Η διασκέδαση είναι για αυτήν τρόπος ζωής. Μόνο που πολλά πράγματα άλλαξαν & με την πάροδο του χρόνου θα αλλάζουν ακόμα περισσότερο.

12803192_1242933839054336_5953843682761481055_n

  Ωστόσο, φοβερά μαγαζιά έχουν την μερίδα του λέοντος στη διασκέδαση της πόλης, ενώ δεν πάνε πίσω & τα εκατοντάδες κλασσικά μπαράκια που ανοίγουν κάθε τόσο.

Το larisaevents.gr είναι εδώ για να σου κάνει μια ευχάριστη αναδρομή πάνω στα μαγαζιά της πόλης που άφησαν  ιστορία &  που υπήρξαν, υπάρχουν ακόμα,  τεράστιος  πόλος έλξης για πολλούς Λαρισαίους αλλά & για φοιτητές  για πολλά βράδια.

 Ναυαρχίδες της νυχτερινής   διασκέδασης θεωρούνται πολλά. Στο καθαρό μπουζούκι (προς σκυλάδικο ωραίου στυλ), ξεσηκώνοντας πολλούς νέους να χορεύουν στις πίστες μανιωδώς & παθιασμένα μέχρι πρωίας. Χαρακτηριστικά τους η διάρκεια στον χρόνο.

12189978_1171939332820454_2622244733591868265_n

Στην κατηγορία των  BAR & CLUBS η γκάμα είναι τεράστια. Στα μαγαζιά αυτά η ικανότητα των Dj και το άφθονο ποτό ανεβάζουν το κέφι πολύ ψηλά. Σ’ αυτό βοηθούν και οι επιχειρηματίες με την προσθήκη εντυπωσιακών shows  &  με πολλά τοπικά events.     

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς όλων των μαγαζιών αποτελούν είτε τα ονόματα που τραγουδούν είτε οι εργαζόμενοι σε  αυτό (barmαn, barwomen, Djs) και φυσικά οι  ιδιοκτήτες κάνουν «πόλεμο» για να εξασφαλίσουν τους καλύτερους.

 Γενικά η νύχτα στη Λάρισα διακρίνεται για την ποικιλία της & για το ιδιαίτερο χρώμα της. Λουλούδια, χαρτοπετσέτες, σφηνάκια & ατέλειωτο ουίσκι & βότκα, κάθε βράδυ στον βωμό της εκτόνωσης και της διασκέδασης. Είναι η βροχούλα που κάνει τα λουλούδια να μεγαλώσουν, όχι η καταιγίδα , επισημαίνοντας πως καμία βροχή δεν πτοεί την διασκέδαση στη πόλη μας. Θα μπορούσε να πει ο καθένας μας  πως πολλοί Λαρισαίοι μέσα από τη νύχτα βλέπουν πως η:

 «Η ζωή είναι ένα λουλούδι κι ο έρωτας το μέλι του»

 Συμπερασματικά, η Λάρισα είναι & θα είναι θα παραμείνει σε όλους  η πόλη της διασκέδασης του κεφιού, του γλεντιού, της χαλάρωσης του καφέ μα πάνω από όλα θα συνεχίζει να φημίζεται για την αυθεντικότητα της , την φιλοξενία της & την τεράστια διάθεση της  για ζωή &  κίνηση στους δρόμους της Λάρισας διότι :

 «Η πρώτη προϋπόθεση της ευτυχίας είναι να γεννηθείς σε μια λαμπρή πόλη» & εκεί η Λάρισα υπογράφει με τον δικό της τρόποΘα έρθω να συμφωνήσω με το πασίγνωστο ρητό :

 «Ο Θεός έκανε την εξοχή και ο άνθρωπος έκανε τις πόλεις»

 

 

 

mm
Γεννήθηκα στη Λάρισα & μεγάλωσα στη Λάρισα. Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια, ο γραπτός λόγος & η αρθρογραφία με κέρδισε & το ηλεκτρονικό περιοδικό “Larisaevents” μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ & να είμαι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού αρθρογραφώντας, αντιπροσωπεύοντας τη πόλη μου στην οποία γεννήθηκα: τη Λάρισα.