Τεχνολογία

Google Chromecast: Η συσκευή που κάνει την τηλεόραση σας, εξυπνότερη

chromecast tv 1024x535 - Google Chromecast: Η συσκευή που κάνει την τηλεόραση σας, εξυπνότερη

Τον περασμένο χρόνο κυκλοφόρησε μια συσκευή ονόματι Chromecast, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε το “must have” gadget για το σπίτι.

Η νέα αυτή συσκευή απευθύνεται σε όσους δεν έχουν smart TV στο σπίτι τους και επιθυμούν σε αρκετά προσιτή τιμή, να αποκτήσουν μια με τον πιο απλό τρόπο. Αναβαθμίζοντας την παλιά τους τηλεόραση.

Βέβαια το Chromecast δεν μετατρέπει την τηλεόραση σας σε έναν μικρό υπολογιστή, όπως είναι οι περισσότερες τηλεοράσεις σήμερα. Αλλά με έναν ειδικό τρόπο γίνεται ο «αγγελιοφόρος του μηνύματος», που θέλουμε να μεταδώσουμε από το κινητό μας , το tablet μας αλλά και τον υπολογιστή μας.

Με πολύ απλό τρόπο, ο κάθε χρήστης το μοναδικό πράγμα που έχει να κάνει είναι να συνδέσει τη συσκευή στη θύρα HDMI και να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο μέσο Wi-Fi. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει η συσκευή. Μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές στο NetFlix ή βίντεο στο Youtube, να κατεβάσετε εφαρμογές από το Google Play Store, μέχρι και να μεταφέρετε τον Browser σας από τον υπολογιστή στην τηλεόραση.

Με λιγότερα από 50 ευρώ μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας Android παιχνίδια στην τηλεόραση σας, δείτε τις αγαπημένες σας ξένες σειρές και να εξερευνήσετε το διαδίκτυο, σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του υπολογιστή σας.