Sex & Σχέση, ΦοιτητοΛάρισα

ΦΟΙΤΗΤΟΛΑΡΙΣΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ΣΕΞ πριν κλείσεις τα 25!

shutterstock 106621589 7age - ΦΟΙΤΗΤΟΛΑΡΙΣΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ΣΕΞ πριν κλείσεις τα 25!

Η δεκαετία των 20 είναι μια περίοδος αρκετά διδακτική θα λέγαμε. Είναι μια περίοδος που σε προετοιμάζει για όσα θα έρθουν στη ζωή σου και για τις καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Εκτός από το πανεπιστήμιο, υπάρχουν και κάποιες άλλου είδους “σπουδές”, που έχουν ξεκινήσει ήδη από την περίοδο της εφηβείας, και που συνεχίζονται αιωνίως. Φυσικά, μιλάμε για το σεξ και για τα πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις μέχρι τα 25 σου, έτσι ώστε να μην παραμείνεις για πάντα έφηβος.

  1. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στο σεξ

Είναι προφανές πως το κάθε άτομο έχει το δικό του τρόπο. Κάποιοι θέλουν αγκαλιές και τρυφερότητες και κάποιοι άλλοι πιο άγρια πράγματα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα.

  1. Μπορείς να μιλάς

Και δεν εννοώ μόνο κατά τη διάρκεια της πράξης. Το να εκφράζεσαι δείχνει ωριμότητα και πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε άβολη κατάσταση. Μην φοβηθείς να πεις αυτά που αισθάνεσαι, αυτά που πραγματικά θέλεις και ας μην υπάρχει ανταπόκριση από το άλλο μέρος. Είναι προτιμότερο να ξέρεις ότι εσύ έκανες ό, τι μπορούσες από το να τυραννιέσαι, σκεπτόμενος τι μπορεί να συμβεί και πώς θα αντιδράσει ο άλλος αν σε ακούσει να τα λες.

  1. Οι φαντασιώσεις απέχουν από την πραγματικότητα

Εντάξει, δεν αναφερόμαστε σε όλες τις φαντασιώσεις, αλλά όλα σχεδόν τα αγόρια γύρω στα 20 νομίζουν πως θα εκπληρώσουν κάθε φαντασίωση που είχαν από μικροί, βλέποντας ταινίες. Πολλές φορές όμως αυτό δεν συμβαίνει, είτε γιατί πολλές κοπέλες δεν είναι διαθέσιμες είτε γιατί δεν γνωρίζουν καλά τον τομέα αυτό. Δεν είναι υποχρεωμένες φυσικά να υπακούσουν στις δικές σου ανάγκες γι’ αυτό μην γίνεσαι πιεστικός και μην αγχώνεις την κάθε κοπέλα που θα βρεις.

  1. Το μεθύσι δεν βοηθάει

Και παράλληλα δεν αποτελεί δικαιολογία για όλες εκείνες τις αμαρτίες στις οποίες οδηγήθηκες εκείνο το βράδυ του Σαββάτου που βγήκες για ένα χαλαρό ποτάκι μωρέ! Το πολύ αλκοόλ δεν βοηθάει να χαμηλώσουν οι άμυνες και οι αναστολές αλλά μπορεί με μαθηματική ακρίβεια να σε κάνει να μην θυμάσαι τίποτα την επόμενη ημέρα και να το μετανιώσεις.

  1. Δεν κάνουμε τίποτα με πρώην

Άγραφος απαράβατος κανόνας: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ούτε με τον δικό μας πρώην, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε, ούτε και με πρώην φίλου ή φίλη μας και ας προσποιείται τον άνετο. ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ τον άνετο ξαναλέω.

  1. Τα προκαταρκτικά επιβάλλονται

Όταν είμαστε μικροί μας ακούγεται αστείο, αλλά όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε ότι αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό και ικανό να μας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Είναι η γνωριμία, εκείνο το άγγιγμα, η χημεία που τελικά αναπτύξατε και φροντίζει για όλα τα επακόλουθα.

 

mm
Είμαι 23 χρονών,η Λάρισα είναι ο τόπος καταγωγής μου αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη όπου τελειώνω αισίως τη Νομική σχολή.Πάθος μου είναι η δημοσιογραφία και το ποινικό δίκαιο!Λατρεύω το καλό φαγητό,τις όμορφες παρέες,τις διακοπές και τρελαίνομαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά τη μόδα και το στυλ.