Τεχνολογία

Έρχεται το Android 7: Android Nougat

android n update google hero 970 80 - Έρχεται το Android 7: Android Nougat

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Google ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέσα στο 2016 την κυκλοφορία του νέου Android 7 γνωστό και ως Αndroid Nougat.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει η έκδοση του Android 6- Marshmallow  και η εταιρία, θέλει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς να προχωρήσει στην επόμενη έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει-εάν όλα κυλίσουν ομαλά- μέσα στο 2017.

Δύο πράγματα μπορεί να σκεφτεί κανείς σε αυτό το σημείο. Πρώτον η εταιρία θέλει να πιέσει τους προγραμματιστές να δράσουν γρήγορα, χωρίς πολλές καθυστερήσεις για την νέα έκδοση, και το δεύτερο είναι να ανταγωνιστεί το iOS 10 που φέρνει η Apple με το iPhone 7/7s.

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στην Google IO 2016.

Οι συσκευές που θα δέχονται το νέο λογισμικό είναι προς ανακοίνωση μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς η λίστα αυτή τη στιγμή έχει συγκεκριμένες εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η Google, όπως Sony,HTC,Samsung και LG.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι, η το Sony Z3 θα δεχτεί το νέο λειτουργικό σύστημα αλλά όχι ολόκληρο, καθώς θα είναι το Developers Edition.

Με τα όσα έχουν διαρρεύσει μπορούμε να αναφέρουμε με ασφάλεια, ότι  το νέο σύστημα θα έχει πολλές νέες επιλογές, θα είναι πιο γρήγορο και με καλύτερο Design, σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Έως και 600% πιο γρήγορο σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις αναφέρουν οι ειδικοί.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο λειτουργικό σύστημα, από το παρακάτω βίντεο του Techradar, το οποίο απεικονίζει την BETA έκδοση.