ΦοιτητοΛάρισα

8 τύποι συγκάτοικων που ενδέχεται να συναντήσεις στα φοιτητικά σου χρόνια

ukfrzsfbmekvxcszfwuc - 8 τύποι συγκάτοικων που ενδέχεται να συναντήσεις στα φοιτητικά σου χρόνια

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, τα αποτελέσματα των βάσεων έχουν ανακοινωθεί και πολλοί νέοι φοιτητές βρίσκονται  στην αναζήτηση της νέας τους οικείας. Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγκάζονται λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που διανύουμε, να χρειαστεί να συγκατοικήσουν προκειμένου να μοιράσουν τα έξοδα του ενοικίου.

Γι’ αυτό το larisaevents σου παρουσιάζει 8 τύπους συγκάτοικων  που μπορεί να συναντήσεις, πριν αυτοί προβούν μοιραίο λάθος για τα υπόλοιπα φοιτητικά σου χρόνια.

  1. Ο νοικοκύρης: Είναι ο τύπος συγκάτοικου που θα τρέχει από πίσω σου όλη την ώρα με την σκούπα. Αυτός  που θα τρως και θα περιμένει από πάνω σου να πάρει το πιάτο να το πλύνει. Το θετικό είναι πως πάντα θα έχεις καθαρό σπίτι και όλα τα πράγματα στην θέση τους.
  2. Ο σβαρνιάρης: Ναι! καλά κατάλαβες φίλε αναγνώστη. Μιλάμε για τον τύπο συγκάτοικου που ρούχα, συσκευασίες τροφίμων και ότι άλλο βρεθεί στα χέρια του το πετάει από εδώ και εκεί. Κοίτα να βάλεις όρους πριν σε φάει η βρώμα.
  3. Ο παρτάκιας: Σε μία συγκατοίκηση, θεωρείται πως έχεις τα δικά σου προσωπικά πράγματα όπως: το μαξιλάρι που κοιμάσαι, την αγαπημένη σου κούπα καφέ κλπ. Με αυτόν τον τύπο συγκάτοικου τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού προσωπικά σου αντικείμενα γίνονται κοινόχρηστα παρά τη θέληση σου.
  4. Ο σεξάκιας: Πρόσεχε! Σεξάκιας, μπορεί σαν όρος να μην είναι ορθός αλλά κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον τύπο. Είναι αυτός που μπαίνεις στο σπίτι και τον βλέπεις να κάνει συχνά σεξ με διαφορετικό πρόσωπο. Θα λες τώρα σίγα μην γίνονται αυτά, και όμως συμβαίνουν όταν ο συγκάτοικος σου αγαπά το άθλημα.
  5. Ο αναίσθητος: Φαντάσου ότι διαβάζεις για την εξεταστική ή θες ρε παιδί μου να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, γιατί το πρόγραμμα της σχολής δεν έχει κάποιο πρωινό μάθημα και ξαφνικά η φασαρία από το διπλανό δωμάτιο φτάνει στα αυτιά σου διαταράσσοντας της ησυχία σου. Καλό κουράγιο!
  6. Ο σπιτόγατος: Του προτείνεις να βγείτε για έναν καφέ, του ζητάς να σου παραχωρήσει για λίγες ώρες το σπίτι προκειμένου να μείνεις με το αίσθημα, μέχρι που θα φτάσεις στο σημείο να του δώσεις και χρήματα για να βγει ( κουβαρδά εσύ). Αλλά αυτός εκεί… ένα με το σπίτι.
  7. Ο άφαντος: Εδώ έχουμε το άκρως αντίθετο του σπιτόγατου. Είναι ο συγκάτοικος που δεν το βλέπει το σπίτι. Θα φτάσεις σε σημείο να θες να πείτε δυο κουβέντες και αυτός θα λείπει. Ελπίζουμε πάντως να μην το ψάχνεις και για να πληρώσει το μερίδιο του στους λογαριασμούς.
  8. Ο κοινωνικός: Καλό είναι να είμαστε κοινωνικοί, αλλά μέχρι ένα σημείο. Αυτό με τον συγκάτοικο που κουβαλάει σπίτι όλη την ώρα και τον τελευταίο τυχόντα της σχολής και όχι μόνο, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα και φυσικά αν δεν τους γνωρίζεις.

Γ΄ αυτό φίλε φοιτητή να προσέχεις με ποιον θα αποφασίσεις να συγκατοικήσεις και καλό θα ήταν να πιείτε κανένα καφέ πριν πέσουν οι υπογραφές του συμβολαίου.

Γεννημένος 11/2/1994 στην Λάρισα, πόλη που με εμπνέει για μεγάλα πράγματα. Λάτρης του αθλητισμού, των ταξιδιών και φυσικά της μεγάλης ΑΕΛ. Είμαι της άποψης ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το θέλεις.