ΦοιτητοΛάρισα

12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή!

foititika lathi 620x420 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή!

Κάθε φορά που κάνουμε λάθη, λαμβάνουμε πολύτιμα μαθήματα κι εμπειρίες που μας δίνουν το δικαίωμα να μεταφέρουμε τα συμπεράσματά μας σε τρίτους, ούτως ώστε να μην επαναλάβουν κι εκείνοι, τα ίδια «φάουλ». Συνεπώς, δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπώς κανενός 20χρονου, η αποφυγή των λαθώς κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής.

Για αυτό κι εμείς, φτιάξαμε μία λίστα με λάθη που χαρακτηρίζονται ακόμη κι ως …απαραίτητα στις τάξεις της νεολαίας. Κάνοντάς τα, αποκτάμε εμπειρίες και γινόμαστε πιο πεπειραμένοι στη συνέχεια της φοιτητικής και μετέπειτα πλήρους ενήλικης, ζωής μας.

Αυτά είναι τα «ατοπήματα» λοιπόν, που κάθε φοιτητής πρέπει να κάνει έστω και μία φορά στην διάρκεια της φοιτητικής του ζωής:

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 1. Να πατήσεις στο μάθημα των 8 το πρωί της Δευτέρας.

Μη ρωτάς γιατί το ονομάζουμε «ατόπημα». Οι λόγοι είναι προφανείς.

foititika-lathi1

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 2. Να αγοράσεις κάποιο υπερβολικά καλό ρούχο, για να πας σε casual πάρτυ.

Αργά ή γρήγορα, θα σου χρειαστεί κι ένα τέτοιο outfit.

foititika-lathi2

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 3. Να παραγγείλεις ολόκληρη πίτσα, μόνο για σένα, στις 2 τα ξημερώματα.

Αυτά άλλωστε, είναι τα πλεονεκτήματα του να μένεις μόνος/η!

foititika-lathi3

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 4. Να βγάλεις ολόκληρη εργασία ένα βράδυ πριν την παραδώσεις στον καθηγητή σου.

Είναι απλό. Φοιτητής που δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο, δεν έχει το δικαίωμα να ονομάζεται φοιτητής…

foititika-lathi4

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 5. Να «κάψεις» ολόκληρη εβδομάδα μαθημάτων στη σχολή και να κάνεις μαραθώνιο στο Netflix.

Προφανώς και το House of Cards έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τον καθηγητή που δεν σταματά να λέει τις μπούρδες του!

foititika-lathi5

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 6. Να κάνεις σεξ με άγνωστο και να κοιμηθείς στο σπίτι του.

Αυτού του είδους οι φαντασιώσεις και τα απωθημένα, καλό είναι να πραγματοποιούνται από νωρίς…

foititika-lathi6

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 7. Να μην διαβάσεις για τις εξετάσεις κάποιου εξαμήνου.

Όλοι έχουμε το δικαίωμα να παρασυρθούμε για ένα εξάμηνο. Αρκεί βέβαια, να μη μας γίνει συνήθεια…

foititika-lathi7

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 8. Να ξοδέψεις ένα τρελό ποσό χρημάτων σε μία και μόνο μέρα.

Ο ασφαλέστερος τρόπος να διδαχθείς την αξία της οικονομίας και της σωστής διαχείρισης των χρημάτων.

foititika-lathi8

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 9. Να πιεις υπερβολικά πολύ το βράδυ πριν από μία σημαντική συνάντηση.

Είναι μια εμπειρία που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη ενόψει της επαγγελματικής σου ζωής στο μέλλον…

foititika-lathi9

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 10. Να δώσεις σημασία σε κάποιον που δεν αξίζει τον χρόνο σου.

Ο μοναδικός τρόπος να μάθεις να αναγνωρίζεις τους «τοξικούς ανθρώπους» και να τους διώχνεις από τη ζωή σου…

foititika-lathi10

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 11. Να «μπαλαμουτιαστείς» δημοσίως.

Προσοχή βέβαια! Δεν θέλεις να εμφανιστείς στην κατηγορία «Public» οποιουδήποτε site ροζ περιεχομένου!

foititika-lathi11

1F393 - 12 λάθη που κάθε 20χρονος οφείλει να κάνει έστω μία φορά, στην φοιτητική του ζωή! 12. Να περάσεις έναν ολόκληρο μήνα με junk food πρωί, μεσημέρι, βράδυ!

Είναι μαθηματικά βέβαιο, πως για πρώτη φορά στη ζωή σου θα εκτιμήσεις την αξία των φρούτων και λαχανικών!

foititika-lathi12

[via]