Ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 10/9

zodiac floor mural min - Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 10/9

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σήμερα σε αντίθεση με τον Χείρωνα και υπάρχουν λόγια που θυμίζουν πληγές του χτες… Μην αναμασάς το παρελθόν, προσπάθησε όμως με μία ανοιχτή κουβέντα να «γιατρέψεις» την καρδιά σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας φαίνεται πλέον ξεκάθαρα και οι ιδέες σου μετατρέπονται σε πραγματικότητα με αργά αλλά σταθερά βήματα. Η ηρεμία σε βοηθάει να ανταποκριθείς σε όσα σου παρουσιάζονται και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Η διασκέδαση σου δίνει χαρά αλλά και τη ευκαιρία για νέες γνωριμίες κάποιες από αυτές αρκετά σημαντικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ταίρι θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ευνοϊκό κλίμα σε όλα τα επίπεδα διακόπτεται απότομα εξ αιτίας δυσκολιών που προκύπτουν και απαιτούν τη προσοχή σου στο χειρισμό τους. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειές σου και οδηγείσαι σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις θα αγχώσουν αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι ευκαιρίες που σου χαρίζουν οι πλανήτες είναι σημαντικές αλλά με περιορισμένη χρονική διάρκεια για αυτό μη σπαταλάς το χρόνο σου αλλά προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα για να καταφέρεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να οδηγήσεις τη ζωή σου στα επιθυμητά επίπεδα το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να καταναλωθείς με άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι με την κοινωνικότητα που έχεις θα μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός πως η περίοδος που διανύεις τώρα δεν είναι η καλύτερη της ζωής σου αλλά αν δείξεις συνέπεια και συγκέντρωση στους στόχους σου μπορείς να καταφέρεις πολλά. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι πολλές αλλά με σωστό προγραμματισμό όλα τακτοποιούνται με επιτυχία και οι υποθέσεις σου δρομολογούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σε βεβαιώνω ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Υποχρεώσεις σε καλούν να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Οι πλανήτες εξακολουθούν να σου προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες για να καλύψεις τις απαιτήσεις των καταστάσεων. Ασχολήσου περισσότερο με την οικογένεια και τις ανάγκες που προκύπτουν και χρειάζονται τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου μπορείς να τα πας πολύ καλά αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που έχεις θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις καταστάσεις και να σκεφτείς με σοβαρότητα πριν πάρεις αποφάσεις και πριν οργανώσεις τον τρόπο δράσης. Κάποιες εντάσεις σε ταλαιπωρούν προσωρινά αλλά σύντομα το τοπίο ηρεμεί. Η υπερκινητικότητα σου κουράζει τα άτομα του στενού σου κύκλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να προσέχεις την συμπεριφορά σου γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν άμεσα. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Απέφυγε συγκρούσεις που φέρνουν ένταση και ρήξεις στις συνεργασίες σου. Η ψυχραιμία είναι πάντοτε η καλύτερη λύση σε όλα τα πράγματα. Οι καταστάσεις βελτιώνονται και συντελούνται αλλαγές που βοηθούν στην εξέλιξη που γίνεται με ευκολότερο τρόπο. Η επιμονή σου οδηγεί τα σχέδια στην ολοκλήρωσή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια μικροπροβλήματα φέρνουν κούραση και σε αγχώνουν. Ασχολήσου περισσότερο με ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό και μην βιάζεσαι να οδηγηθείς σε νέες διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνουν εις βάρος σου τελικά. Αργότερα θα έχεις καλύτερο κλίμα για συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία σημαντική αλλαγή σε ταράζει και ξεβολεύει την καθημερινότητά σου αρκετά. Η διάθεσή σου για καινούργια πράγματα καθυστερεί και οι συναναστροφές σου ευθύνονται για τις εξελίξεις. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και απέφυγε συζητήσεις και αναλύσεις που θα σου κοστίσουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου δίνει τη λύση. Μην αφήνεις τα πράγματα σε εκκρεμότητα αλλά αξιοποίησε όσα σου προσφέρονται για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η αλήθεια δεν μπορεί να αποφευχθεί οπότε καλύτερα να την αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά θέλεις να τα αυξήσεις και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή σου διάθεση βοηθάει στην εξέλιξή σου σε όλα τα επίπεδα. Η ευκαιρία που έχεις να καλύψεις τα όσα σε βαραίνουν είναι σημαντική και τη αξιοποιείς. Ανανέωση έρχεται και κάποιες τυπικές διαδικασίες είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν. Σύντομα θα έχεις το χρόνο να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά αυτή η περίοδος θα έχει κάποιες καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση είναι το μυστικό της επιτυχίας σου. Ο καλός σου χαρακτήρας επαινείται και δέχεσαι τη συμπάθεια σημαντικών προσώπων το κύρος των οποίων σου ανοίγει τις πόρτες της επιτυχίας. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Η ευτυχία έχει σταθερότητα και διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου για να τα πας ακόμη καλύτερα φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις πετύχεις με πολύ ευκολία τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να κάνεις πολλά έξοδα.

[via]