Sex & Σχέση

Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ!

sex in car 620x420 - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ!

Ξέρουμε όλοι πώς είναι να μπαίνεις σε μία νέα σχέση από σεξουαλικής άποψης. Οι ορμές σας είναι στον Θεό. Είστε σαν δυο κουνέλια που έχουν ενισχυθεί με βιάγκρα και το μόνο που θέλετε με την πρώτη ευκαιρία είναι να βγάλετε τα μάτια σας. Και κάπως έτσι, μέσα στην αναμπουμπούλα και την ακόρεστη δίψα σας, ξεχνάτε μερικές φορές ότι δεν είναι όλα τα μέρη καλά για να κάνεις σεξ.

Αυτά είναι τα 8 χειρότερα μέρη που κόσμος έχει πιαστεί να κάνει σεξ:

26EA - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 1. Σε εκκλησία

Σοβαρά τώρα; Πέρα από το γεγονός ότι είναι απίστευτα προσβλητικό, είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσατε κάλλιστα να πάτε πουθενά αλλού τριγύρω. Κυριολεκτικά, κάθε άλλο μέρος είναι καλύτερο από μία εκκλησία! Ακόμη και να μην είσαι θρησκευόμενος, η εκκλησία δεν είναι σέξι: η μυρωδιά, το περιβάλλον και οι φωτογραφίες του Ιησού Χριστού δεν κάνουν και την καλύτερη ατμόσφαιρα. 

1F694 - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 2. Σε περιπολικό

Σε γενικές γραμμές, ξέρουμε ότι το σεξ στο αυτοκίνητο ούτε βολικό είναι ούτε και ευχάριστο. Επιπλέον, οι αστυνομικοί δεν θα είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι να βρουν ένα ζευγάρι ηλιθίων να κάνει σεξ στο όχημά τους, κάτι θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο ποσό κλήσεων. Αν λοιπόν, αποφασίσεις να πάρεις το ρίσκο, να ξέρεις εκ των προτέρων σε τι μπελά βάζεις τον εαυτό σου.

1F3A4 - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 3. Σε κλαμπ

Τα νυχτερινά κλαμπ είναι ζόρικα μέρη. Το σκοτεινό περιβάλλον κάνει τα πάντα πιο σεξουαλικά, επομένως δεν μας κάνει εντύπωση που ένα σωρό κόσμος έχει πιαστεί να κάνει σεξ μέσα σε κλαμπ. Παρόλο που πολλοί το έχουν κάνει, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αποδεκτό. Τα κλαμπ είναι βρώμικα και δεν υπάρχει τίποτα το θετικό στο να κάνεις σεξ σε αυτά, ενώ δεκάδες μάτια σε παίρνουν μάτι. Άσε που ένα τέτοιο μέρος μπορεί να σου δημιουργήσει κακή φήμη.

1F68C - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 4. Στα ΜΜΜ

Τα ΜΜΜ είναι από τα πιο ανθυγιεινά περιβάλλοντα που μπορείς να ζήσεις τον έρωτά σου. Όχι μόνο μυρίζουν και είναι γεμάτα με κόσμο, αλλά επιπλέον είναι και τα λιγότερο ιδιωτικά μέρη. Υπάρχουν και όρια. Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σέξι και τη βρωμιά και αυτή είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο, ντροπιαστικό και επικίνδυνο από το να είσαι σε ένα λεωφορείο μαζί με δύο βλαμμένους που κάνουν σεξ.

1F475 - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 5. Στο σπίτι των παππούδων-γιαγιάδων

Θα έπρεπε να είναι το λιγότερο ερωτικό μέρος για κάποιον. Υπάρχει κάτι το ιερό εκεί μέσα. Μυρωδιές και αναμνήσεις που σχετίζονται με το σπίτι των παππούδων μας. Πολλοί άνθρωποι που το έχουν κάνει, έχουν νιώσει απίστευτες ενοχές εκ των υστέρων.

1F6CF - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 6. Στο κρεβάτι των γονιών σου

Το κρεβάτι των γονιών σου είναι το μέρος όπου κάνουν σεξ… μάντεψε; Οι γονείς σου. Γιατί λοιπόν να κάνεις κι εσύ σε αυτό; Δικό σου κρεβάτι δεν έχεις; Κανένας ευυπόληπτος ενήλικας δεν θα το έβρισκε κατάλληλο ή ευγενικό να κάνει σεξ στο κρεβάτι των γονιών του. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μόνο ένας επαναστάτης έφηβος. Είναι είδος ανωριμότητας και δείχνει έλλειψη σεβασμού.

1F3E5 - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 7. Στο νοσοκομείο

Είναι από τα λιγότερο υγιεινά μέρη για να επιδοθείς στις ατασθαλίες σου. Άρρωστοι άνθρωποι και παντού τριγύρω πανικός. Στο νοσοκομείο πηγαίνει κανείς, εάν υπάρχει ανάγκη και όχι για να κάνει σεξ. Αν ωστόσο, είσαι γιατρός, ναι, είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις σεξ, όσο φυσικά δεν μπορεί να σε αντιληφθεί κανείς. Ύπουλες καταστάσεις.

1F3DB - Τα 8 χειρότερα μέρη που μπορεί να πιαστεί ένα ζευγάρι, να κάνει σεξ! 8. Σε μουσείο ή ιστορικό χώρο

Τα μουσεία και οι ιστορικοί χώροι είναι πολύ ήσυχα μέρη, άρα τα λιγότερο πιθανή που μπορείς να επιλέξεις για να κάνεις θορυβώδες σεξ. Υπάρχουν ένα σωρό άνθρωποι που περπατούν τριγύρω και θα ήταν η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για αυτούς να δουν ξαφνικά ένα ζευγάρι να το κάνει σε καμία γωνία, δίπλα από ένα άγαλμα των Μινωικών Χρόνων.

[via]