Sex & Σχέση

Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι;

couple1 - Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι;

-Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι;

-Ναι

-Θα μιλάμε για ώρες, θα βγαίνουμε μαζί, θα γελάμε

-Και μετά;

-Και μετά, όποιος ερωτευτεί χάνει.

Χάνει; Μα τι χάνεις; Έρωτας είναι. Κερδίζεις, έτσι δε λένε; Αν θεωρείς ότι χάνεις κάτι, αυτό είναι ο εαυτός σου. Το ξέρεις εσύ ο ίδιος. Το μυαλό σου το έχει στοιχειώσει το άλλο άτομο. Τώρα θα με ρωτήσεις πως το καταλαβαίνεις. Συνεχή χαμόγελα και πεταλούδες στο στομάχι.

Σάχλες. Ο καθένας ερωτεύεται διαφορετικά. Όταν ερωτεύεσαι, το ξέρεις. Είναι αυτό το συναίσθημα που δε ξέρεις σε ότι κάνεις τι είναι λάθος και τι όχι. Είναι ωραία, εκεί είναι που «χάνεις τη μπάλα».

-Ρίσκο ε;

Ρίσκο, όπως το λες. Το παίρνεις χωρίς καν να το καταλάβεις. Η λογική δεν έχει πια πρωταγωνιστικό ρόλο, ειδικά αν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά. Αυτή τη πρώτη φορά είναι που πελαγώνεις και βρίσκεσαι τελείως έξω από τα νερά σου.

Είναι αυτό που θες να είστε συνέχεια μαζί, να κάνετε πράγματα μαζί. Είναι αυτό που έχεις μια αγκαλιά όταν πέφτεις για ύπνο και νιώθεις ασφάλεια, ότι κάποιος σε νοιάζεται. Έρχεται το πρωί και όποιος ξυπνήσει πρώτος φτιάχνει πρωινό και το φέρνει στο κρεβάτι. Όμορφο ε; Όλοι έχουμε ανάγκη να μας φροντίσουν και να φροντίσουμε κάποιον.

Δεν είναι απαραίτητο όλες οι αγάπες και οι έρωτες να έχουν βγει από ταινία. Βασικά άκου αυτό, δεν υπάρχουν «χολιγουντιανοί» έρωτες στη πραγματική ζωή. Η πραγματική ζωή έχει άλλους όρους ή σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν όροι και όρια. Αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, παραδίνεσαι. Και αν είσαι σκληρός χαρακτήρας και ζεις με φραγμούς και πολλά όρια, πίστεψέ με, μόλις το πάθεις θα το νιώσεις πιο έντονα από όλους τους άλλους.

Και όσο πιο έντονα τον ζήσεις τόσο πιο έντονα θα ζήσεις το τέλος του. Είναι αυτό που νιώθεις ότι έχεις πιάσει πάτο, νομίζεις ότι βιώνεις έναν μικρό θάνατο. Στο μυαλό σου βέβαια, εκείνη τη στιγμή τον βιώνεις τον πάτο αλλά εκ των υστέρων λες «τελικά δεν ήταν πάτος».

Χάνετε ο έρωτας όταν δυστυχώς μπαίνουν μετά άλλοι παράγοντες όπως, πάθη, ζήλιες, ανασφάλειες, εκεί είναι το πρόβλημα. Ξέρεις καμιά φορά γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και λέμε «τι ωραίος είναι με τα δύο χεράκια σου» και όταν είσαι μαζί του λες «κόψε το ένα χεράκι δε το θέλω, σε θέλω με ένα χέρι», μεταφορικά όλο αυτό. Στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις, είσαι πολύ ερωτευμένος και δε τι καταλαβαίνεις και κάνεις θυσίες για τον άλλον.

Μη μετανιώσεις, γιατί μέσα από αυτά μαθαίνεις και μπορεί να το ξανακάνεις, την επόμενη φορά που θα ερωτευτείς. Είναι αυτό το περίεργο αλλά και όμορφο με τον έρωτα, κάνεις συνεχώς τα ίδια λάθη αλλά με τη πάροδο του χρόνου μαθαίνεις. Το λάθος θα ξαναγίνει απλά μετά το ξέρεις και το συμπυκνώνεις.

Όποιος ερωτευτεί χάνει λέει. Τι είναι πάλι αυτό; Νέα μόδα; Μάλλον αυτό είναι, φοβόμαστε να ερωτευτούμε. Μα γιατί; Να επειδή φοβόμαστε να χάσουμε τον εαυτό μας. Μα δε χάνεις κάτι, μόνο κερδίζεις!

Αλίμονο σε αυτούς που δεν αγάπησαν.

mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.