Ζώδια

Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου!

drew scary movie 620x420 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Οι περισσότερες ταινίες τρόμου αφορούν μία παρέα ανθρώπων που πηγαίνουν να τσιλάρουν στα πιο απίθανα και απομονωμένα μέρη κι όλοι μας είμαστε σε θέση να μαντέψουμε την συνέχεια. Αυτή είναι η βασική φόρμουλα για κάθε σεναριογράφο αυτού του είδους ταινιών. Αναρρωτήθηκες όμως ποτέ, ποιο θα ήταν το δικό σου «τέλος» στην περίπτωση που ήσουν εσύ ο/η πρωταγωνιστής/ρια; Έχουμε την απάντηση, ανάλογα με το ζώδιό σου:

2648 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο κανόνας του «ποτέ δεν πρέπει να εξερευνούμε περίεργους ήχους στο υπόγειο, στα δάση ή στην στοιχειωμένη σοφίτα», δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Κριό. Είναι περιπετειώδης σαν χαρακτήρας, αλλά ταυτόχρονα επιρρεπής στα λάθη. Ο Κριός θα ρισκάρει μόνος του με τον δολοφόνο και θα ερευνήσει κάθε πιθανό κίνδυνο. Το τέλος του θα είναι αιφνίδιο και το δολοφονικό όπλο του serial killer θα είναι ένα τσεκούρι.

2649 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Ταύρος (20 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Ο Ταύρος θα καταφέρει να ολοκληρώσει σχεδόν ολόκληρη την διαδρομή, αλλά το τέλος του θα είναι η ίδια η ανεξαρτησία του. Εκεί που θα ζητήσει τη βοήθεια κάποιου για να «βγει από τον λαβύρινθο», δε θα τον εμπιστευτεί, θα κάνει του κεφαλιού του και θα το …πληρώσει!

264A - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος θα είναι οπωσδήποτε από τα πρώτα άτομα που θα πεθάνει σε ένα θρίλερ. Βλέπει την καλή πλευρά σε όλους και θα προσπαθήσει να πιάσει φιλίες ακόμη και με τους δολοφόνους καθώς θα τον σκοτώνουν. RIP Δίδυμε!

264B - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο γλυκός κι ευαίσθητος Καρκίνος θα μπορούσε να επιβιώσει μόνο αν είχε άλλον έναν ή δύο καλούς φίλους του δίπλα. Όταν βρίσκεται μόνος, τον κλαίει η μανούλα του πάντα. Είναι συναισθηματικός κι όχι μαχητής της ζωής. Θα μπορούσε να δολοφονηθεί σε μία κάλιστα χαλαρωτική και διασκεδαστική δραστηριότητά του, για παράδειγμα ενώ κάνει βραδινό μπάνιο ή έρωτα με το ταίρι του.

264C - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέοντας θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο δολοφόνος! Είναι αρκετά έξυπνος και δημιουργικος ώστε να τα βγάλει πέρα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αν πάντως είναι γραφτό του να «φύγει», θα το κάνει με το κεφάλι ψηλά. Ο θάνατός του άλλωστε, ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένδοξος και ξακουστός. Για παράδειγμα να πεθάνει προσπαθώντας να σώσει κάποιον/α…

264D - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ένας Παρθένος θα μπορούσε εύκολα να επιβιώσει σε κάποιο θρίλερ. Δεν θα χανόταν ποτέ σε έναν εγκαταλελειμμένο δρόμο ενώ έχει αρκετό μυαλό ώστε να σκεφτεί ότι δεν θα ήταν ποτέ μια καλή απόφαση να αγοράσει σπίτι που βρίσκεται πάνω από κάποιο πρώην καταραμένο νεκροταφείο. Αν δεν τη γλιτώσει πάντως, θα έχει σίγουρα τον πιο «άκυρο» θάνατο όλων!

264E - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πιθανώς θα επιβίωνε σε ένα θρίλερ. Δεν είναι ο στόχος που θα προτιμούσαν να έχουν οι δολοφόνοι και είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μπορεί να βρει τη λύση σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

264F - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θα επιβίωνε σε ένα θρίλερ, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν τα παρατάει εύκολα και θα ήταν πρόθυμος να εμπλακεί ακόμη και στην πιο δύσκολη αναμέτρηση με τον δολοφόνο για να γλιτώσει τον θάνατο. Θα έκαναν τα πάντα για την επιβίωση. Ακόμη και να θυσιάσει κάποιους από την παρέα του! Ύπουλος…

2650 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν θα επιβιώσουν με την καμία όμως. Θα είναι το κωμικό μέρος του θρίλερ και θα έχει έναν τρομακτικό και συνάμα γελοίο θάνατο, όπως για παράδειγμα ο πνιγμός με την χαλαρή απολαυστική μπυρίτσα που έπινε όλη η παρέα. 1F611 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου!

2651 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Ένα ακόμη ζώδιο που δε θα επιβίωνε σε θρίλερ. Είναι εύστροφος και επιδέξιος αλλά καθόλου αρεστός στους άλλους. Θα είναι ο λογιστής που θα δολοφονηθεί αφού πρωτύτερα έχει πει σε μία γλυκιά γριούλα ότι έχει καθυστερήσει με τις πληρωμές της και ο θάνατός του θα είναι προς χαρά όλων των θεατών (ωραίο παράδειγμα, έτσι;!).

2652 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είναι το άτομο που θα σταματήσει να βοηθήσει κάποιον που έπεσε κάτω στον δρόμο και ξαφνικά θα δολοφονηθεί. Καλούλης και συμπονετικός, αλλά βρε αδερφέ, για θρίλερ μιλάμε. Δε βοηθάμε όταν βλέπουμε ξαπλωμένο άνθρωπο σε επαρχιακό δρόμο. Τρέχουμε κι όπου φύγει φύγει!!

2653 - Αυτό θα ήταν το «τέλος» σου σε μία ταινία θρίλερ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Θα επιβίωνε άνετα σε μία ταινία τρόμου. Θα είναι αυτός ο πανέξυπνος που θα φτάσει ως στο τέλος κι όλοι θα απορούν γιατί επέζησε κάποιος που δεν είχε και κανέναν ιδιαίτερα βαρύνοντα ρόλο. Οι Ιχθείς είναι γενικότερα υποτιμημένοι άνθρωποι κι αυτό από ένα σημείο και μετά, λειτουργεί υπέρ τους. Και να θυμάστε κι αυτό, ο Ιχθύς είναι το πιθανότερο πρόσωπο να …ξεκάνει τον δολοφόνο, λίγο πριν τους τίτλους τέλους!

[via]